Bianca Rus şi-a tăiat stomacul! Cum arată la o săptămână după intervenţie

bianca.jpg

bianca rus spital
Bianca Rus a slăbit deja şase kilograme
Foto: arhivă personală

Bianca Rus îngroaşă rândul vedetelor care au ales operaţia de micşoare a stomacului pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Cântăreaţa a avut emoţii mari înainte de a intra în sală. Ea a plâns de frică, dar toate temerile ei au dispărut la scurt timp după ce a fost mutată de la Terapie Intensivă în salon. Acum, ea se află în perioada de recuperare în care se obişnuieşte cu supele cremă, ceaiurile şi compoturile pe care trebuie să le consume.

Bianca Rus a făcut primul pas spre o siluetă de vis. Motivată de iubitul ei Antonio, cu care urmează să se căsătorească civil în luna mai, cântăreaţa şi-a luat inima în dinţi şi şi-a tăiat stomacul.

bianca_spital.jpg

bianca rus spital
Bianca a fost însoţită la operaţie de iubitul ei, Antonio, şi de mama ei
foto: captură Kanal d

Vedeta a fost operată la un spital privat de dr.Rubin Munteanu, acelaşi medic chirurg care recent i-a făcut aceeaşi intervenţie sopranei Ozana Barabancea.  "Îmi doresc foarte mult să fiu slabă, să merg la shopping, să-mi iau hăinuțe”, declara Bianca Rus, înainte de operație.

teo_si_bianca.jpg

teo trandafir bianca rus
Bianca Rus a fost invitata lui Teo Trandafir, cele două împărtăşind impresii despre operaţie
foto: captură Kanal d

La o săptămână de la intervenție, vedeta a vebit la Teo Show şi a mărturist că a început deja să slăbească. "Eu mă hrănesc cu compoturi, doar zeama. Am voie ceai, apă, suc de mere. Am slăbit şase kilograme într-o săptămână. Deja mă gândesc la plajă, să-mi fac un costum de baie finuț și frumos”, a povestit Bianca Rus.

În luna mai, cântăreaţa şi iubitul ei Antonia se căsătoresc la Starea Civilă, iar în noiembrie cei doi şi-au programat nunta.  

 

Loading...

Citește și