Cine o consolează pe Bianca Rus după divorțul cu scandal

bianca-rus-cununie.jpg

bianca rus
Bianca Rus, la cununie, alături de Antonio Luigi Gottschling
foto: arhivă personală

Cântăreața Bianca Rus (31 de ani) traversează o perioadă dificilă din cauza divorțului cu scandal și a fugit la Satu Mare să se mai relaxeze. A găsit alinare acasă la mama ei.

Îndrăgita artistă se află în plin proces de divorț cu bărbatul despre care credea că îl va avea alături tot restul vieții. Timp de un an, Bianca Rus s-a iubit pătimaș cu Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, iar acum au ajuns la cuțite. Totul din cauza banilor! Singură și cu sufletul sfâșiat de durere, Bianca Rus și-a făcut bagajele, s-a urcat în mașină și a plecat să petreacă Sărbătorile la părinți. „Acasă la mami, în Satu Mare” a scris cântăreața în dreptul unei imagini postate de ea pe Instagram, în timp ce s-a lăsat fotografiată în bucătăria luxoasă de acolo.

bianca-rus.png

bianca rus
Bianca Rus, acasă la Satu Mare
foto: arhivă personală

Bianca Rus discută la divorț banii pentru luna de miere

De dragul iubitului, la începutul anului 2018, Bianca Rus și-a operat stomacul și astfel a reușit să slăbească cu câteva luni înainte de nuntă peste 40 de kilograme. Pentru că a vrut să fie o mireasă suplă şi frumoasă, a pus lacătul pe frigider de dragul iubitului Giani. Nunta s-a desfăşurat ca-n poveşti și a urmat chiar şi o lună de miere romantică. Cheltuielile pentru acest sejur, precum și multe alte investiții de familie, au devenit acum motiv de ceartă la tribunal.

 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-rus-si-taiat-stomacul-cum-a...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/unii-divorteaza-dupa-o-luna-altii-...

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. De la bani au pornit toate certurile, iar acum el vrea înapoi nu doar câteva mii bune de euro, ci până şi verigheta.

  • Bianca Rus şi Giani, iubitul ei, au avut, pe 7 octombrie, o nuntă de pomină, cu 350 de invitaţi, însă după petrecerea cu ştaif şi luna de miere în luxosul Dubai, şi-au spus ”Adio!”. În timp ce ea îl acuză de furt şi de agresiune fizică, pârâtul susţine că solista i-a tocat toate economiile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1