Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate: «Nu mă mai interesează»

bianca-dragusanu-despartire-tristan-tate.jpg

bianca dragusanu despartire tristan tate
Bianca Drăgușanu a anunțat că s-a despărțit de Tristan Tate
Foto: Arhivă personală

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit la finalul unei veri fierbinți, în care s-au distrat și au ținut capul de afiș cu relația lor plină de suișuri și coborâșuri. De data aceasta, și-au spus adio de tot, dacă ar fi să ne luăm după cele declarate de fosta prezentatoare de la Kanal D, care a recunoscut că nu mai are nicio treabă cu bogătașul englez.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut în această vară, după ce fosta prezentatoare de la Kanal D s-a despărțit de Victor Slav. La începutul relației, Bianca Drăgușanu declara că-și dorește să fie ceva serios între ei. Părea fericită și împlinită dar. pe 23 iulie, apărea prima fisură: Tristan făcea declarații în premieră la un post de televizione unde, nonșalant, mărturisea că era de așteptat faptul că între ei nu ar fi putut exista ceva serios.

Bianca s-a despărțit definitiv de Tristan Tate și ea a făcut anunțul

De data aceasta, blonda a spus că lucrurile s-au încheiat de ceva vreme. Chiar și așa, nu duce lipsă de admiratori, mai ales că pozează din ce în ce mai des cu buchete imense de trandafiri.

"Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nicio situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul", a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un șut în fund e un pas înainte, iar zicala pare că i se potrivește de minune Biancăi Drăgușanu, proaspăt înlocuită de Andreea Mantea la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. După agitația din ultima săptămână și veștile proaste, blonda se află într-o vacanță de lux și a făcut prima oprire sâmbătă dimineață la Cannes.

  • Se pare că unele drame din showbizul românesc nu sunt menite să dureze, iar acesta a fost și cazul Biancăi și al noului ei iubit, milionarul Tristan Tate. Deși în presă s-a tot speculat că cei doi și-ar fi spus „Adio” definitiv, iată că Bianca și Tristan și-au găsit din nou drumul unul în brațele celuilalt. Cei doi au fost surprinși de unul dintre prietenii lor, în timp ce se sărutau pasional.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1