Primele declarații ale lui Tristan Tate după despărțirea de Bianca Drăgușanu

bianca_iubit_2.jpg

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au spus adio după o relație scurtă. Cei doi aveau planuri mari, însă ceva nu a mers între ei. Tristan a făcut declarații în premieră la un post de televizione unde, nonșalant, a mărturisit că era de așteptat faptul că între ei nu ar fi putut exista ceva serios.

Bianca Drăgușanu părea foarte entuziasmată la începutul relației când a povestit despre iubirea dintre ei. Deși și-au spus în repetate rânduri că se iubesc, iată că inevitabilul s-a produs, iar cei doi s-au despărțit.

Tristan a făcut câteva declarații care ar putea să o deranjeze pe Bianca Drăgușanu. El a dezvăluit care a fost principalul motiv pentru care relația celor doi nu a funcționat.

„Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi', a declarat Tristan Tate  pentru emisiunea „Star Magazin', de la Antena Stars.

Ce declara Bianca Drăgușanu despre fostul iubit luptător

Bianca Drăgușanu declara la începutul relației lor că-și dorește să fie ceva serios între ei. Părea fericită și împlinită, însă prezentatoarea tv nu se gândea că vor ajunge să se despartă.

  

„El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut. Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi păstra în inimă pentru totdeaua și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, declara Bianca Drăgușanu.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția amănunțită a presei în ultima perioadă, ca urmare a două evenimente ce au „zguduit” spațiul media. Totul a început din momentul în care Bianca și Victor Slav, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, au anunțat că vor porni pe căi separate, și a culminat cu apariția prezentatoarei TV la brațul unui alt bărbat, la scurt timp de la despărțirea de fostul ei soț. Cel care i-a furat inima Biancăi este un fost luptător de kickboxing, Tristan Tate.

  • bianca dragusanu tristan tate

    Nu iese fum fără foc, iar întâlnirile din ce în ce mai rare dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate confirmă începutul sfârşitului. Prietenele vedetei tv vorbesc deja despre o separare iminentă, iar prezentatoarea Kanal d pare să alimenteze aceste zvonuri prin comportamentul ei total detaşat de partenerul cu care s-a afişat în ultimele săptămâni. Aşadar după toate cele întâmplate în ultimele zile putem înţelege clar că asistăm la o nouă separare pe scena lumii mondene după doar câteva săptămâni de iubire fierbinte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1