Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune

v18-19-v-2-col-bianca.jpg

bianca dragusanu kanal d
Bianca Drăgușanu nu mai lucrează la Kanal D
foto: Kanal D

Înlocuirea Biancăi Drăgușanu cu Andreea Mantea la cârma "Te vreau lângă mine" a lăsat loc de multe speculații în interiorul trustului. Oficial, Kanal d a anunțat că blonda a renunțat de bunăvoie la post pentru a-și dedica timpul fetiței ei Natalia. În realitate, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa.

Este Andreea Mantea preferata patronilor turci sau fosta iubită a lui Victor Slav, până acum și ea favorita șefilor, a călcat pe bec? Acestea sunt întrebările care plutesc pe buzele colegilor celor două după ce blonda a aflat de pe o zi pe alta că nu mai face parte din echipă. La Kanal d se fac speculații despre realul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune, iar aceastea au ajuns și la urechile reporterilor Click!

Surse din interior vorbesc despre un scandal mocnit, care pare să fii izbucnit imediat ce în presă au apărut imagini cu Bianca Drăgușanu și milionarul englez Tristan Tate.

Dar să o luăm cu începutul.

Prima care a aflat că a rămas șomeră este Andreea Mantea. Bruneta a fost pusă în fața faptului împlinit în urmă cu două săptămâni când șefii au anunțat-o că emisiunea tabloid Wowbiz a fost scoasă din grilă. Toată lumea a crezut inițial că de fapt Mantea a intrat în vacanță și că în această perioadă locul ei va fi acoperit de Cătălin Cazacu cu concursul Cash-Taxi și nu că este o plecare definitivă. Până la urmă, Andreea a făcut ce a făcut și a rămas în echipă. 

În tot acest timp și Bianca se pregătea să intre în vacanță, așa că filma de zor ediții în avans, când i-a trecut pe la ureche că Andree Mantea ar putea să-i ia locul, ceea ce s-a și întâmplat în acte zilele trecute când blonda și-a semnat demisia.

Totul a izbucnit de la emisiunea lui Teo?

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea lui Teo, show la care deși era foarte evident că nu vrea să vorbească despre viața ei intimă și Tristan Tate, blonda a trebuit să răspundă întrebărilor incomode. 

În timp ce explica cum stau lucrurile, Bianca a devenit un pic iritată că trebuie să intre în detalii.

bianca_si_teo.jpg

Bianca Drăgușanu a fost pusă la punct de Teo Trandafir, în emisiunea „Teo Show”
Foto: Captură YouTube

 

„Ne-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit în oraș să luăm cina. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a fost replica ironică a Biancăi, care se pare că a deranjat-o într-o oarecare măsură pe Teo Trandafir.

Pentru a lămuri lucrurile, și pentru a nu se înțelege că Bianca a fost forțată să vină la emisiune, Teo a ținut să puncteze faptul că prezentatoarea TV este oricând liberă să părăsească platoul, dacă nu mai dorește să povestească cele întâmplate. „Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a replicat Teo Trandafir.

Această discuție se pare că i-a cam supărat pe patronii turci, care nu își doreau o angajată mai supusă. Replicile acide ar fi putut să fie începutul divergențelor și motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune.

Presupusa amanta lui Ilie Năstase, pusă pe liber de turci

O a doua ipoteză este că șefilor de la Kanal d nu le prea plac idilele angajatelor lor. Nu că ar avea ceva împotrivă cu ele, dar se pare că turcii preferă ca viața intimă a vedetelor să fie ceva mai discretă. Dacă derulăm filmul înapoi, nu mai departe de această primăvară, Denisa Dumitraș, reporter la Kanal d, a fost dată de gol de Brigitte Năstase pe rețelele de socializare că își cam bagă coada în căsnicia ei cu Ilie Năstase .

denisa_dumitras.jpg

denisa dumitras
Denisa Dumitraş are 24 de ani
Foto: arhivă personală

 

La scurt timp după acest scandal, tânăra a fost și ea pusă pe liber de Kanal d și angajată ulterior de Antena 1, la Acces Direct, unde a spus adevărul ei despre povestea cu Ilie Năstase. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit a șocat lumea showbizului românesc. Mai mult decât atât, Bianca are deja un nou iubit, Tristan Tate, un englez care este multiplu campion la kickboxing. Cum aceste vești au venit la scurt timp una după alta, prezentatoarea TV a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, pentru a lămuri situația.

  • bianca dragusanu te vreau langa mine

    Culmea coincidenţei! După ce la începutul lunii iulie cuplul format din Victor Slav şi Andreea Mantea a rămas fără emisiunea de noapte „Wowbiz”, de la Kanal D, acum a venit rândul Biancăi Drăguşanu (36 de ani) să-şi încheie, cel puţin momentan, socotelile cu Kanal D.