Bianca Drăguşanu, ajutată de toţi bărbații din viața ei. Poza sexy şi înainte să fie celebră

bianca-dragusanu-poze-sexy-adolescenta_4.jpg

Bianca Dragusanu poza sexy si la 18 ani
Site-ul Mr. Paparazzi a publicat, în anii trecuţi, poze din tinereţea Biancăi Drăguşanu
foto: Mr. Paparazzi

Noul bărbat din viața Biancăi Drăguşanu are de ce să fie mândru. A pus mâna pe „Barbie de România”, aşa cum a fost poreclită Bianca datorită imaginii sale de păpuşă. Dar blondina n-a fost dintotdeauna stilată, slabă, cu dantură de Hollywood sau cu ten de porţelan. Toți bărbații de care s-a îndrăgostit au ajutat-o să devină ceea ce e azi.

Noul bărbat din viața Biancăi Drăguşanu, fostul luptător de kickboxing Tristan Tate (30 de ani), a intrat în vâltoarea mondenă odată cu relația de iubire cu vedeta de la Kanal D. Se va obișnui cu notorietatea, cu paparazzi, dar și cu atenția de care are parte iubita lui, prezentă în showbiz din 2008, când defila la Bucharest Fashion Week. În 1999, Bianca a avut o primă apariție televizată, la emisiunea “Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu la Antena 1, unde venise să recâștige iubirea unui tânăr, pe nume Mihai Mătușoiu. Bianca avea doar 16 ani la vremea aceea, iar imaginea ei era departe de cea de acum. De altfel, ea a recunoscut, într-un interviu pentru Click!, că a avut ambiție să slăbească, să-și repare dantura și să se transforme în divă.

bianca-dragusanu-la-16-ani.jpg

ianca Dragusanu la emisiunea Din Dragoste
Aşa arăta Bianca la 16 ani, când a participat la "Din Dragoste"
foto: Captură Antena 1

Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu. Coco Păun a obligat-o să slăbească

Bianca a început seria transformărilor la vârsta de 20 de ani, când l-a cunoscut pe afaceristul Coco Păun, din Târgu-Jiu: "Atunci când am fost la «Din dragoste» eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc. Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult", ne-a povestit vedeta. Cei doi s-au despărţit după patru ani de amor nebun.

coco-paun-bianca-dragusanu.jpg

Bianca Dragusanu si Coco Paun
Cu afaceristul Coco Paun s-a iubit 4 ani
foto: arhivă personală

Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu. «Când am fost cu Nicu mi-am făcut dantura şi mi-am pus silicoane!»

Un alt iubit de-ai Biancăi, afaceristul Nicu Braicu, din Călan, a învăţat-o pe blondină să-şi câştige singură banii şi i-a dat pe mână una dintre afacerile sale, o brutărie. Mai mult, au mers împreună în Italia, unde au vândut utilaje de construcţii: "În unele luni câştigam mai bine, în altele mai prost. Când eram cu el mi-am pus silicoane, am dat 3.500 de euro, la medicul Bratu, de la Timişoara. Ulterior, mi-am făcut şi dantura. M-a costat în total 7.000 de euro, dar am plătit în rate, în funcţie de cum câştigam în Italia", ne-a mai povestit Bianca.

bianca-dragusanu-poze-sexy-adolescenta-1_banda.jpg

Bianca Dragusanu poza sexy si la 18 ani
Bianca Dragusanu poza sexy şi înainte să devină celebră

Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu. « Eu şi Bote suntem suflete pereche!»

În 2008, vedeta l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu, bărbatul care i-a netezit, cu adevărat, drumul în showbiz. “Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. Cătălin îmi este şi prieten şi iubit şi tată şi îmi doresc să fiu cu el pentru tot restul vieţii. Noi nu avem limite, ne-am iubit peste tot, pe mese, în lift, în baie, peste tot”, ne declara Bianca, în 2010, înainte să se îndrăgostească de fotbalistul Adrian Cristea.

Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu. Victor Slav a iertat-o după escapada cu Adrian Cristea

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou, la 4 ani și 4 luni de la divorț. Pe 10 martie 2014 ieșeau de mână de la notar, unde au ajuns de comun acord, după ce în septembrie 2013 făcuseră o nuntă ca în povești.

bianca-dragusanu-adrian-cristea.jpg

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea in Dubai
Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au fost împreună 3 ani
foto: arhivă personală

Motivul divorțului a fost Adrian Cristea, bărbatul cu care Bianca s-a iubit înainte de Victor Slav, și cu care a fugit la Paris, de Revelion, în 2014. Imediat după ce știrea a apărut în presă, Victor a anunțat că își dorește divorțul, însă Bianca a motivate că, la vremea aceea, ea și Victor se aflau într-o pauză.    

bianca-dragusanu-catalin-botezatu.jpg

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu
Cătălin Botezatu este cel care a făcut-o celebră pe Bianca Drăguşanu

bianca dragusanu-victor slav.jpg

bianca dragusanu-victor slav
Cu Victor Slav are o fetiţă minunată
Foto: Arhivă personală

bianca_dragusanu_tristan_tate.jpg

bianca draguisanu tristan tate
Bianca Drăgușanu iubește din nou. Tânărul este un fost kickboxer
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și