Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav: «Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui»

bianca-dragusanu-despre-victor-slav.jpg

Bianca Drăgușanu a făcut o dezvăluire neașteptată despre fosta ei relație cu Victor Slav
Foto Instagram

Deși au decis să se despartă în urmă cu ceva vreme, pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună, Sofia. Cei doi și-au terminat relația amical, fiind în continuare prezenți în viața micuței lor. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț și a avut un moment de sinceritate în care a declarat că este posibil ca Victor să fi făcut „cea mai greșită” alegere atunci când a decis că ea este aleasa inimii sale.

Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, difuzată de Antena 1, unde a făcut o dezvăluire neașteptată în legătură cu tatăl fetiței ei, Victor Slav. După ce au avut o relație tumultoasă, presărată cu despărțiri și scandaluri extrem de mediatizate, Bianca și Victor s-au împăcat în cele din urmă, lucru care a făcut posibilă și venirea pe lume a micuței lor, Sofia.

Totuși, ulterior, cuplul a decis că este cel mai bine ca fiecare să pornească pe căi separate, din cauza răcirii sentimentelor între cei doi. În ciuda acestor probleme cu care s-au confruntat, Bianca și Victor vorbesc în continuare frumos unul despre celălalt, și au o relație amicală de dragul fetiței pe care au împreună. Vorbind despre relația cu fostul ei partener, Bianca a făcut recent niște afirmații neașteaptate, în momentul în care a susținut că, probabil, ea a fost cea mai greșită alegere din viața lui Victor Slav.

bianca-dragusanu-si-sofia.jpg

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, pe Sofia Natalia
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu a vorbit despre Victor Slav

„Eu am mare încredere în el. Este tatăl copilului meu, este un om foarte echilibrat și foarte matur, el nu are cum să facă alegeri greșite. Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii anterior menționate.
„Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Așa ar trebui să fie el, viitorul el din viața mea.. Eu nu caut. Ce-i al meu e pus deoparte. Eu sunt bine în primul rând cu mine. Eu sunt echilibrată, am bănuții mei, am copilul meu, am casa mea, mașina mea. Dacă o să apară acel cineva care să îmi ofere protecție și să mă potolească, foarte bine. Dacă nu, e bine și așa”, a mai adăugat fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”.

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu flori

    Deşi toată lumea spune că Bianca Drăguşanu simte din nou flurturi în stomac, fosta prezentatoare tv neagă că ar fi implicată într-o relaţia amoroasă. După despărţirea de Tristan Tate, blonda este ceva mai precaută în privinţa domnilor care o curtează şi se pare că testează îndelung terenul înainte de a confirma că are un nou partener. Weekend-ul trecut, vedeta a fost surprinsă în mai multe seri în compania unui afacerist asiatic, cu care a petrecut îndelung la restaurant şi care i-a trimis buchete imense de flori.

  • chinez bianca dragusanu

    De când s-a despărţit de Victor Slav, Bianca Drăguşanu se află în vizorul domnilor care şi-ar dori o relaţie amoroasă cu ea. Doar că blondina este singură, dar se pare că nu şi disponibilă. Vineri seară, fosta prezentatoare de la Kanal D a fost surpinsă în compania unui afacerist chinez, despre care gura târgului vorbeşte că ar fi potent financiar. Tânărul a stat cu ochii pe românca noastră toată noaptea, ba chiar s-a lăudat pe conturile lui de socializare că vedeta i-a ţinut companie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1