Victor Slav vorbeşte despre fericire după despărţirea de Bianca. Ce îi aduce zâmbetul pe buze

cliima20130703_0122_1.jpg

Victor Slav a vorbit despre ceea ce îl face fericit

Victor Slav (38 de ani) este din nou un bărbat liber, după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Separarea celor doi nu a fost una surprinzătoare, întrucât Bianca declarase că, înainte de a lua decizia der a merge pe căi separate, între ei se instalase o monotonie care le erodase relaţia de cuplu. Bianca şi-a găsit alinarea în breaţele luptătorului de origine engleză Tristan Tate, iar Victor Slav s-a ocupat de proiectele sale.

Victor Slav ţine foarte mult la familia sa, în ciuda faptului că între el şi partenera sa de viaţă, Bianca Drăguşanu a intervenit ruptura. Motivul invocat de blondină pentru despărţire a fost lipsa de timp petrecut împreună şi instalarea unei monotonii apasătoare. 

bianca_si_tristan_1.jpg

Bianca şi-a găsit alinarea în braţele luptătorului britanic Tristan Tate
Foto: Facebook

După încheierea poveştii de iubire dintre el şi Bianca, Victor a decis să se concentreze asupra carierei, fiind o persoană care doreşte să se bucure de succes pe toate planurile. Nu întotdeauna este uşor acest lucru, căci succesul presupune sacrificii şi timp investit în detrimentul unei alte activităţi. Fostul prezentator a dezvăluit care este lucrul care îi aduce fericire în fiecare zi. "Fericirea înseamnă când dimineaţa vrei la muncă, iar seara vrei acasă", este mesajul transmis de Victor Slav prin intermediul unei reţele de socializare. 

Cauza despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav 

Prezentatorii Tv au decis să pună capăt relaţiei lor, care a fost atât de controversată de-a lungul timpului, în luna iunie a acestui an. Aceștia au ajuns la concluzia că nu-i mai unește nimic, în afară de fetița pe care o au împreună, micuța Sofia Natalia. Bianca a fost cea care a vorbit prima despre separere, iar surse din anturajul acesteia au declarat faptul că relaţia lor era de ceva veme pe un drum negativ.

14_2-col-bianca-victor.jpg

derspartire-bianca-dragusanu-victor-slav
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit în luna iunie

„Bianca și Victor s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună de mai mult timp. Stau în apartamente separate, iar de șase luni nu mai funcționează pe același fus orar! El termină la 3.00 noaptea (n.r. prezintă emisiunea “Wowbiz”, la Kanal D) și doarme pana la 11.00 a doua zi, iar ea la ora 10.30 iese din casă. Bianca are și atelierul de croitorie, și cinci contracte de imagine, așa că ajungeau să nu se mai vadă aproape deloc, iar comunicarea să fie din ce în ce mai proastă. Ea zicea ceva, el înțelegea altceva. Despărțirea nu e nici o drama din punctul ei de vedere, au un copil împreună, este adevărat, dar nu este primul cuplu care se desparte. Amândoi sunt tineri, frumoși, cunoscuți și ar putea oricând să înceapă o altă relație, în care să fie fericiți”, au povestit la acea vreme, pentru Click!, surse din anturajul Biancăi Drăguşanu. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1