Bianca Drăgușanu, însoțită de un membru al familiei la Asia Express: «Va fi pentru prima oară într-un format TV»

bianca-dragusanu-asia-express.jpg

Bianca dragusanu ceasuri hublot
Bianca Drăgușanu poartă acest model scump de ceas încă de acum 10 ani
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu a acceptat provocarea de a participa în cadrul noului sezon al emisiunii Asia Express. Pentru a face față noilor provocări la care va fi supusă, însă, fosta prezentatoare TV a decis să nu meargă singură, ci însoțită de un membru al familiei. Cum competiția poate fi una anevoioasă, Bianca a vrut să se asigure că va avea o persoană dragă lângă ea, pentru a depăși mai ușor obstacolele din concurs.

Bianca Drăgușanu va participa la următoarea ediție a emisiunii „Asia Express”, difuzată de Antena 1, care datorită locației unde se va desfășura competiția, se va numi de data aceasta „India Express”. După ce a moderat pentru o perioadă scurtă emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, se pare că Bianca dorește să revină pe micile ecrane, și nu singură, ci însoțită de un membru al familiei sale. 

De cine va fi Bianca Drăgușanu însoțită la Asia Express

Conform informațiilor oferite de Wowbiz, Bianca nu va merge singură la filmările noului sezon al emisiunii Asia Express. Fosta prezentatoare tv va pleca însoțită de nimeni alta decât sora ei, Oana Daria, care este una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Pe lângă asemănarea fizică dintre cele două, Bianca și sora ei împărtășesc multe amintiri frumoase, având o relație foarte apropiată. 

bianca_si_oana_1.jpg

Bianca Drăgușanu va participa la Asia Express alături de sora ei mai mică, Oana
Foto: Arhivă personală

„În aventura asiatică, vedeta o va lua şi pe sora ei. Va fi pentru prima dată când Oana va fi prezentă într-un format TV, însă va merita, căci câştigul va fi unul pe masură”, au dezvăluit surse din apropierea Biancăi, potrivit sursei anterior menționate. De asemenea, se pare că cele două vor avea parte și de câștiguri materiale pe măsură pentru participarea în emisiune, sumă vehiculată fiind de de 90.000 de euro, la care se pot adăuga alţi 10.000 de euro drept bonus, potrivit Cancan.

bianca_si_oana.jpg

Bianca Drăgușanu seamănă foarte mult cu sora ei, Oana
Foto: Arhivă personală

Bianca Drăgușanu nu își lasă fetița în grija lui Victor când participă la Asia Express

Cum participarea fostei prezentatoare tv în cadrul proiectului de televiziune implică plecarea acesteia pentru o perioadă mai îndelungată din țară, aceasta și-a făcut deja planuri referitoare la persoana care o va primi în grijă pe fetița ei, și se pare că nu este vorba de tăticul Victor, care a fost lăsat pe dinafara.

Potrivit revistei Viva, Bianca Drăgușanu a luat hotărârea ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până în cel al întoarcerii.

Loading...

Citește și

  • Bianca Drăgușanu urmează să fie una dintre protagoniștii sezonului doi al emisiunii Asia Express, iar pe timpul plecării sale din țară și-a făcut câteva planuri referitoare la persoana care va urma să o îngrijească pe fetița ei și a lui Victor Slav, Sofia. Deși toată lumea s-ar fi gândit că micuța va rămâne în grija tatălui, se pare că Bianca a luat o altfel de decizie.

  • Deși au decis să se despartă în urmă cu ceva vreme, pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună, Sofia. Cei doi și-au terminat relația amical, fiind în continuare prezenți în viața micuței lor. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț și a avut un moment de sinceritate în care a declarat că este posibil ca Victor să fi făcut „cea mai greșită” alegere atunci când a decis că ea este aleasa inimii sale.