Bianca Drăgușanu divorțează deja? Ce spune soțul Alex Bodi: «Câteodată e o copiliță»

bianca-dragusanu-alex-bodi-divort.jpg

Tabloidele românești au susținut că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar semna actele de divorț în curând, la doar o lună după ce s-au căsătorit civil
Foto: Instagram

Este posibil ca Bianca Drăgușanu și noul ei partener, Alex Bodi, să divorțeze la doar o lună de la cununia civilă? Câțiva fani de-ai blondinei sunt convinși de acest lucru, având în vedere că Bianca a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine în care îi lipsește verigheta de pe mână.

Și cum este cunoscut și trecutul amorului tumultuos dintre cei doi, presărat ba cu despărțiri, ba cu împăcări, admiratorii cuplului nu au putut să nu se gândească la scenariul unui posibil divorț. 

Cei doi au surprins pe toată lumea atunci când au decis să țină secret momentul în care s-au afișat în fața ofițerului stării civile pentru a se căsători, la data de 1 august, iar acum se pare că o altă surpriză vine din partea cuplului. Potrivit Cancan, după cununia civilă, Bianca și Bodi au plecat într-o vacanță pentru a marca luna de miere, însă se pare că de acolo s-ar fi întors separați. 

Au divorțat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?

Mai mult decât atât, potrivit aceleiași surse, pe rețelele de socializare cei doi și-au blocat unul altuia conturile, iar Bianca apare în noile fotografii fără inelul de logodnă care valorează 10.000 de euro.

Soțul Biancăi, Alex Bodi, a vorbit pe marginea subiectului însă, și a asigurat că el și Bianca sunt în relații bune și că nici nu se pune problema unui divorț. Partenerul prezentatoarei TV recunoaște, totuși, că Bianca are momente în care poate fi „o copiliță”. 

bianca-dragusanu-alex-bodi.jpg

În presă s-a vehiculat că cei doi s-ar fi întors separați din luna de miere, însă Alex Bodi neagă posibilitatea unui divorț
Foto: Instagram

Ce spune Alex Bodi despre divorț

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi în cadrul emisiunii Star Matinal, potrivit Spynews.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu la ieșirea de la Starea Civilă, semn că relația dintre ea și Bodi nu este în pericolulul unui eventual divorț, cel puțin nu după atât de puțin timp, cât sentimentele sunt încă înfloritoare între ei.  

 

 

Loading...

Citește și