Bianca Drăgușanu, inel de nuntă de 10.000 de euro: «Ziua aceasta îmi poate schimba viața»

67486899_518192452283641_2816745101538099200_n.jpg

Bianca ne-a arătat inelul scump

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit civil joi, la Primăria Sectorului 3, eveniment organizat pe fugă şi care i-a luat prin surprindere chiar şi pe părinţii celor doi

Frumoasa blondină a îmbrăcat o rochie sexy dantelată, iar pe inelar a afişat un superb inel cu diamante, în valoare de 10.000 de euro. Se pare că aceasta a fost bijuteria cu care Bodi a reuşit să o împace pe celebra blondina, după o ceartă aprigă şi o despărţire care părea definitivă.

Bianca s-a lăudat cu bijuteria preţioasă pe Instagram, alături de mesajul: “30.07. This day can change my life (n.r. Această zi poate să îmi schimbe viaţa)”. Bianca a mai fost măritată în urmă cu cinci ani cu Victor Slav, însă au divorţat la doar câteva luni de la nuntă.

 

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după căsătorie: «Nici măcar părinții noștri nu au știut»

Bianca Drăgușanu, mireasă mai sexy pentru Alex Bodi decât pentru Victor Slav!

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu alex bodi cununie civila sector 3

    Bianca Drăguşanu s-a măritat în mare secret cu Alex Bodi, evenimentul fiind programat joi după-amiază la Starea Civilă de la Primăria sectorului 3. Vedeta şi omul de afaceri au fost foarte discreţi cu organizarea cununiei, aşa că au avut lângă ei doar câţiva prieteni, care le sunt de altfel şi martori în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Fotoreporterii Click! au surprins imagini la cald cu mirii când intră la Starea Civilă şi apoi pleacă în grabă cel mai probabil să sărbătorească.

  • bianca dragusanu costum de baie

    O despărţire pe Facebook, un zbor de 17 ore şi un recital de imagini fierbinţi pe plaja din Mamaia. Acestea sunt piesele unui nou puzzle al relaţiei Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi. Puse cap la cap aceaste fragmente arată că scenariul povestii lor de dragoste continuă şi se derulează în ritm alert. După ce a anunţat separarea de iubita sa, Alex s-a îmbarcat de urgenţă la un zbor tocmai din America pentru a o recupera pe Bianca, ce se distra cu prietenele ei la Mamaia făcând paradă în costum de baie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1