Bianca și Alex Bodi au atras toate privirile în luna de miere: ea cu sânii, el cu tatuajele

12_1.jpg

Pe braţul drept, Alex Bodi are un înfricoşător cap de mort

Tatuajele sunt la modă în showbiz, iar printre cei care se laudă cu adevărate expoziţii de desene pe trup se numără şi omul de afaceri Alex Bodi (34 de ani), nimeni altul decât soţul Biancăi Drăguşanu. Pentru a-şi decora trupul musculos, afişat, în toată splendoarea, în luna de miere din Capri, Italia, şarmantul bărbat a scos din buzunar 1.500 de euro.

Bianca Drăguşanu (37 de ani) are un soţ plin de tatuaje, iar senzualei vedete pare să-i placă la nebunie „accesoriile” lui permanente, pe care de altfel el le-a afişat şi în luna de miere din Italia, în timp ce se relaxau pe un iaht, în ţinute de plajă. Realizate în ultimii zece ani, cu mult înainte de a o cunoaşte pe blondină, desenele spectaculoase ale lui Alex reprezintă portrete, motive religioase şi simboluri păgâne. Astfel, bărbatul are desenat pe piept un cap de dragon cu aripi, încadrat de doi zombi. Pe antebraţul stâng, la interior, are portretele părinţilor, iar la exterior chipul lui Iisus şi un înger. „Opera de artă” este continuată pe braţ cu o sirenă şi cu un cap de dragon. Pe antebraţul drept, la interior, are un cap uriaş de zombi, iar la exterior a ales un cap de mort uriaş. În luna mai, în perioada în care era despărţit de Bianca, el şi-a tatuat pe piciorul drept încă un zombi.

12_2.jpg

Alex are tatuat, pe umărul stâng, chipul lui Iisus Hristos

Craniul, simbolul vieţii periculoase

Craniul, simbolul morţii, dar şi al vieţii, este asociat de obicei motocicliştilor care au un stil de viaţă periculos. De asemenea, un craniu reprezintă o schimbare majoră în viaţă, putere şi tărie. Dragonul înseamnă puterea de a obţine mereu ceea ce îţi doreşti, chiar dacă este nevoie de sacrificii. Simbolurile religioase creştine semnifică prezenţa credinţei în viaţa celui care a ales acele tatuaje, relaţia specială cu Dumnezeu, precum şi dorinţa de a îmbina principiile spiritualităţii cu lumea materială. Desenele cu zombi pot simboliza, de asemenea, lupta dintre viaţă şi moarte şi efortul de a nu deveni dependent de vicii. Portretele părinţilor marchează conexiunea aparte pe care soţul Biancăi o are cu familia şi cu principiile acesteia. Tatuajele lui Alex Bodi sunt complexe, unele color şi au necesitat în total aproape 24 de ore de lucru cu mare atenţie. O oră de manoperă la saloanele selecte ajunge până la 300 de lei, de unde rezultă o valoare de aproximativ 1.500 de euro, o sumă infimă comparativ cu averea impresionantă a afaceristului. Bianca şi Alex s-au căsătorit pe 1 august, iar înainte de vacanţa din Italia au bifat şi o excursie la munte, în ţară, alături de naşi. 

Loredana Chivu are un fluturaş în chiloţi

La fel de împătimită de tatuaje este şi fosta asistentă tv Loredana Chivu (29 de ani). Corpul ei găzduieşte peste 15 desene permanente, iar simbolurile sunt dintre cele mai diverse. Astfel, pe gleznă are tatuat un şoim egiptean, pasăre care doarme cu ochii deschişi, „simbolul luminii în întuneric”.

12_lore.jpg

Loredana Chivu are un fluture în chiloţi şi o cruce imensă, pe spate

Pe braţe are „imprimate” datele de naştere ale părinţilor şi ale fratelui, iar pe arătătorul drept şi-a scris în engleză cuvântul „faith” (credinţă). Pe spate, a optat pentru o cruce stilizată uriaşă cu mesajul „Solo Dios” (Doar Dumnezeu). În zona inghinală, unde are un piercing (inel), şi-a tatuat un fluture, simbolul libertăţii, iubirii, frumuseţii şi al spiritualităţii. Acest tatuaj intim este parţial vizibil când blonda alege să facă plajă în costume de baie foarte decoltate.

Loading...
 
 

Citește și

  • Bianca Drăgușanu a pășit în fața Stării Civile alături de partenerul ei Alex Bodi, într-o rochie mulată, de culoare albă, care îi scotea în evidență decolteul generos pentru care vedeta a plătit o avere la medicul estetician. Mai țineți minte cum s-a îmbrăcat Bianca pe vremea când făcea același pas mare, cu Victor Slav?

  • Șoferul unei mașini a fost prins la volan după ce a consumat cocaină, în urma unei razii a polițiștilor, la Fetești. Alături de acesta se afla în vehicul și Bianca Drăgușanu, care a afirmat că este șocată și că ea nu consumă substanțe interzise, relatează Mediafax.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1