Bombă! Augustin Viziru se însoară, iar iubita lui va naște o fetiță

augustin-viziru-2020.jpg

Augustin Viziru face flotări în mijlocul naturii
Augustin Viziru va deveni tată de fată în această primăvară
Foto: Instagram

Augustin Viziru, actorul din producțiile „Umbre” şi „Faci sau taci”, s-a hotărât să se facă băiat de casă şi să se însoare. Augustin Viziru a luat hotărârea înainte de a pleca la reality-show-ul „Survivor – România” (Kanal D), unde spera să facă ceva bani pentru viitoarele evenimente importante din viaţa lui. Click! a aflat detalii importante din viaţa actorului de seriale şi telenovele.

Anul trecut a fost unul extrem de important pentru Augustin Viziru (39 de ani) care nu numai că şi-a găsit jumătatea, dar a şi hotărât să se aşeze la casa lui. Şi asta pentru că domnişoara respectivă, care nu este persoană publică, îl va face tată pe fostul concurent de la reality-show-ul „Survivor- România”, transmis de Kanal D.

augustin-viziru-3.jpg

Augustin Viziru s-a accidentat la Survivor România
Foto: Captură Video

Augustin Viziru strânge bani pentru nuntă și botez

Augustin Viziru nu a vrut să facă publică relaţia despre care ştiu doar prietenii lui cei mai apropiaţi. Actorul  i-a instruit să nu sufle o vorbă celor din jurul lor despre viața lui privată. Însă Click! a aflat că anul acesta actorul sportiv nu numai că va deveni tată de fată în această primăvară, dar se va şi însura cu iubita lui după ce ea va naşte. „Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a «împuşcat» contractul de la Kanal D. Spunea că îi merge de minune şi că i s-au aliniat planetele, că-i merge totul strună. Nu se gândea că se va accidenta la reality-show-ul de la Kanal D şi a sperat că va sta mai mult ca să facă bani pentru viitoarele evenimente din viaţa lui”, ne-a spus o sursă din anturajul actorului Augustin Viziru.

augustin-viziru-accident-ferma-vedetelor-topor.jpg

Augustin Viziru în spital după accidentul la mână de la Ferma Vedetelor, Pro TV, unde s-a tăiat cu toporul
Augustin Viziru s-a tăiat cu toporul la mână în 2015, în timpul unei probe de la „Ferma Vedetelor” (PRO TV)

Augustin Viziru s-a tăiat cu toporul la mâna stângă

Augustin Viziru este cunoscut drept unul dintre cei mai nonconformişti artişti de la noi, care a încercat o mulţime de joburi, de la cântăreţ la actor de telenovele şi filme, la sportiv de performanţă, care a jucat tenis şi a făcut bani din biliardpoker și a participant la diverse reality-show-uri. Augustin Viziru este un cuceritor şi după 11 ani de relație, s-a însurat cu Oana Mareş (38 de ani), însă căsnicia lor s-a terminat după doar doi ani. În 2005, Augustin a participat la „Ferma Vedetelor” (PRO TV), unde, la proba de tăiat bușteni, s-a tăiat cu toporul la mâna stângă şi a abandonat cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. De atunci, Augustin Viziru a jucat în mai multe seriale şi filme de televiziune.

12-13-vedete-augustin-viziru-cu-oana-mares.jpg

oana mares si augustin
Oana şi Augustin au divorţat în vara lui 2011 după 11 ani de relaţie
Foto Click!

Citește și:

Augustin Viziru, accidentare dureroasă la Survivor România! Ce-a pățit actorul

Augustin Viziru, despre fratele său: „Nu vrea să mai audă de viața publică!” Ce meserie are acum Lucian

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1