Augustin Viziru, despre fratele său: „Nu vrea să mai audă de viața publică!” Ce meserie are acum Lucian

augustin_viziru.jpg

augustin viziru click tv
Augustin Viziru a vorbit și despre noul său film, „Faci sau taci”
Foto: Florin Șuler

Augustin Viziru a fost invitatul lui Alexandru Catalan, marți (5 martie), la Click TV. Actorul a vorbit despre fratele său, Lucian Viziru, despre cum a ajuns să joace în filme și seriale și despre noul lung-metraj în care are rol principal, intitulat „Faci sau taci”, în regia lui Iura Luncașu.

„Toată lumea mă percepe Viziru Augustin, dar mă cheamă și Petre. Vine de la tatăl meu, pe care l-am idolatrizat și vreau să îi duc numele mai departe. Vreau să fiu cunoscut drept Petre Augustin Viziru Marin. Sunt antrenor de tenis, de fotbal...nicio legătură cu actoria, dar viața m-a adus în acest punct. Când eram mic mi se spunea că sunt talentat, dar...m-am lăsat de tenis la 17 ani după o accidentare la cot. Tata avea o școală de fotbal, el a fost un jucător foarte bun. Am început atunci să joc fotbal. Într-un retur de campionat am dat 28 de goluri. Eram vârf, extremă dreapta mai mult. Mă gândesc că dacă mă apucam de mai mic făceam mai multe. În schimb fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui...a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero”, a mărturisit Augustin Viziru la Click TV!

Cum a ajuns Augustin Viziru actor

Actorul a mărturisit că îi datorează multe lui Lucian Viziru, care a încercat mereu să îl ajute. Fostul cântăreț i-a propus fratelui său inclusiv să se apuce de muzică.

„Fratele meu m-a tras toată viața după el. M-a ajutat mereu. A încercat chiar să mă facă și cântăreț. Nu mi-a plăcut niciodată să cânt. Am văzut caseta cum cântam și am spart-o. I-am zis ca dacă mă mai pune să cânt îl sparg cu bătaia. Înainte de Lacrimi de Iubire eu tot așa...n-aveam niciun plan. M-a adus fratele meu la un casting fără să știu. Când am intrat acolo erau 20-30 de actori, eu habar n-aveam. Erau două roluri disponibile, unul de gay, pe care l-a jucat Bartoș în alt proiect și unul de un golănaș care făcea trafic de droguri. Am dat probă cu Iura Luncașu, el m-a propulsat către actorie și mă bucur că l-am ascultat. Eu am crezut că e o glumă când am luat castingul la Lacrimi de Iubire. L-am sunat pe frate-miu, el mi-a confirmat....

Până la urmă am luat castingul și de atunci timp de 9 ani de zile am fost propus pentru roluri negative. Mereu am fost bad boy. Îmi și plăcea, recunosc. S-a dovedit că actoria este o meserie care mie îmi place foarte mult”, a povestit actorul.

„Faci sau taci” are premiera pe 15 martie

augustin_viziru_2.jpg

augustin viziru click tv
Augustin Viziru a fost invitat la Click TV LIVE
Foto: Florin Șuler

 

Despre noul său film, Augustin Viziru a dezvăluit că la început a fost propus pentru un alt rol. El trebuia să fie căpitanul SAS, jucat acum de Bogdan Mălăele. Pentru acest rol, el s-a pregătit intens, chiar dacă are hernie de disc. Pentru că a avut însă probleme, regizorul i-a propus să „o dea pe comedie”.

Pelicula „Faci sau taci" aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Filmul regizat de Iura Luncașu are premiera pe 15 martie.

„În „Faci sau taci” nu sunt bad boy, e prima oară când am rolul principal într-un lugmetraj. Pentru mine Iura este unul dintre cei mai buni regizori cu care am lucrat. Mi-a plăcut mult personajul Veler, eu trebuia să fiu inițial altcineva. Până una alta am rămas eu pe comedie și Bogdan Mălăele a rămas căpitan SAS. Subiectul acestui film este destul de clasic. Căpitanul de trupe SAS ia 6 fete pregătite foarte bine să se infiltreze într-o grupare de proxeneți, pentru a-i anihila liderul. Eu sunt consilier al Inspectoratului de Poliție, inspectorul șef e Horia Brenciu, care e neam cu mine în film. În film apare și Sandra Izbașa, Monica Bîrlădeanu, Giulia, Diana Dumitrescu și mulți alții. Sanda m-a surprins plăcut, a jucat foarte bine. Nu cred că o se oprească aici (...) Pentru că nu am studiile necasere pentru actorie, sunt văzut ca un outsider. Nu sunt plăcut de toți actorii. Sunt tot felul de răutăți, dar cei mai mari actori cu care am lucrat m-au ajutat mult (...) Eu am făcut cea mai bună facultate cu Dinică, Maia Morgenstern și mulți alții. Nu vreau să fac ceva doar pentru a fi plăcut”, a mai povestit Viziru.

Augustin Viziru a vorbit și despre viața personală: „Persoana potrivită nu a apărut, dar nici nu sunt disperat. Dacă se întâmplă bine, dacă nu...la fel. Când îmi spune cineva că e timpul să fac următorul pas sunt....De unde știi tu? Eu sunt bine așa. Sunt relaxat!”.

Loading...

Citește și

 • Augustin Viziru a vorbit despre cariera sa și a dat, de asemenea, câteva detalii despre viața lui personală. Invitat în cadrul unei emisiuni live pe Facebook, actorul a dezvăluit în premieră ce rol urmează să interpreteze într-un proiect viitor, dar și problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent.

 • Augustin Viziru a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV unde a fost prezentă și mama acestuia, că atunci când erau adolescenți, Lucian, fratele lui, era cel care adesea „îi fura” iubitele. Actorul a povestit că nu a fost niciodată deranjat de aceste incidente, însă, susținând că avea o „schemă” proprie, prin care reușea să le facă pe respectivele domnișoare să „îi pice în plasă”.

 • doinita oancea, augustin viziru

  Actorii de telenovele Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru s-au împrietenit pe platourile de filmare, iar de câțiva ani și-au dat seama că își pot dubla succesul dacă apar în aceleași show-uri sau seriale tv, nu de alta, dar schimbul de replici și umorul lor fac deliciul fanilor.

 • augustin-viziru

  Pe Augustin Viziru, fratele mai mic al lui Lucian Viziru, toată lumea îl cunoaşte, însă puţini ştiu cum a debutat. Şi nu în cinematografie, aşa cum mulţi şi-ar fi imaginat, ci în muzică, domeniul în care fratele lui era deja celebru. Click! îţi spune despre debutul său, dar şi ce face acum simpaticul actor.

 • Am cunoscut-o pe micile ecrane, în rolul gazdei emisiunii ”It`s show time”, difuzată pe Antena 2, dar și prin prisma faptului că, la acea vreme, era soția simpaticului actor Augustin Viziru. Ei bine, de la divorț, dar și de când nu mai e pe micile ecrane, au trecut câțiva ani, timp în care superba Oana Mareș a marcat câteva evenimente importante în viața ei.

 • doinita oancea, augustin viziru

  Augustin Viziru revine în această toamnă pe micile ecrane cu un nou rol în telenovela “O grămadă de caramele”, la Happy Channel, alături de Doiniţa Oancea, şi cu un look nou. Actorul ne-a vorbit în exclusivitate despre rolul său din telenovelă, dar și despre presupusa lui relație cu Doinița Oancea.