Augustin Viziru, accidentare dureroasă la Survivor România! Ce-a pățit actorul

augustin-viziru-3.jpg

Augustin Viziru s-a accidentat la Survivor România
Foto: Captură Video

Emisiunea Survivor România tocmai ce a avut debutul pe micile ecrane, însă acest lucru nu înseamnă că participanții au început competiția „ușor”. Încă de la primele episoade, aceștia au avut de trecut probe grele, unele dintre ele lăsându-se și cu lacrimi sau accidentări.

Augustin Viziru, care face parte din echipa Faimoșilor, va avea parte de momente mai puțin plăcute în cea de-a doua ediție a show-ului difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Potrivit kanald.ro, Augustin Viziru se accidentează în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor și suferă o accidentare la picior. Colegii săi de echipă solicită intervenția medicului pentru a rezolva problema dureroasă a actorului. Momentul va apărea în al doilea episod al emisunii.

Lista completă a concurenţilor de la Survivor România

Alături de Elena Ionescu, cea care i-a luat locul Ioanei Filimon la Survivor, vor evolua în noul show cântăreaţa Ruby, gimnasta Asiana Peng, actriţa Grațiela Duban, soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Siscanu, manechinul Bogdan Vlădău, actorul Augustin Viziru, trapperul Lino Golden, boxerul Cezar Juratoni și fostul fotbalist FCSB Mihai Onicaş. 

Care este formatul emisiunii Survivor România

Potrivit regulamentului, concurenţii vor fi lăsaţi în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei. Ei îşi vor construi singuri adăpost şi îşi vor procura hrana.La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câştigător. 

Concurenţii se vor lupta nu numai cu condiţiile de viată extrem de dure, dar şi cu propriile temeri şi cu percepţia celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive şi numai dezvoltarea unei strategii temeinice îi va putea menţine în concurs.

Pe toți acești concurenți, cu caractere puternice, cu profesii diferite, provenind din medii diverse, îi unește un singur ţel, acela de a-și depăși limitele și a deveni acel "Supraviețuitor" care să inspire milioane de oameni că totul este posibil când crezi în visul tău. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1