Antonia și Alex Velea au fost în Italia, să o vadă pe Maya. Frățiorii au oferit momente emoționante

antonia-velea-copii.png

Antonia, Alex Velea, Dominic, Akim și Maya au petrecut clipe minunate împreună
foto: Instagram

Bucurie pură. De fiecare dată când reușește să-și reunească familia, Antonia este cea mai fericită femeie din lume, iar asta se vede și în fotografii. Recent, artista a putut să-și strângă fiica în brațe, după o pauză de cinci luni.

Alex Velea (36 de ani), Antonia (31 de ani) și cei doi băieți ai lor, Akim (3 ani și 7 luni) și Dominic (5 ani și 7 luni), au trăit clipe magice în Italia, săptămâna trecută. Cei patru au recreat parcă tabloul din august 2019, când au mers, în aceeași formulă, să o vadă pe Maya și să se bucure de o vacanță împreună. De data aceasta nu s-au mai văzut din februarie, când Maya a fost în România și a petrecut câteva zile în noua casă din Pipera, în care s-au mutat Alex și Antonia.

Reîntâlnirea a fost emoționantă, iar Antonia a arătat, pe Instagram, cât de bine se înțeleg cei trei frățiori. Nu au contenit să se pupe unul pe celălalt, să își spună "te iubesc", să se joace și să se țină în brațe.

antonia-maya1.jpg

Maya locuiește cu bunicii paterni, în regiunea Campania, Napoli
foto: Instagram

Pe 28 august, Maya va împlini 10 anișori însă neprevăzutul pandemiei de coronavirus nu i-a lăsat pe Alex și pe Antonia să își facă planuri concrete pentru o nouă plecare. Anul trecut, nimic nu i-a împiedicat să fie alături de Maya, de ziua ei.

cei_trei_copii_ai_antoniei.jpg

Cei trei frățiori, bucuroși de revedere
foto: Instagram

Antonia e în divorţ cu Vincenzo din 2013

Antonia are o relaţie oficială de mai bine de șase ani cu Alex Velea, însă solista nu a reuşit nici acum să se separe de tatăl Mayei, italianul Vincenzo Castellano, cu care s-a măritat în 2011. Ea a intentat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Însă pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu trei ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.    

Citește și:

Antonia, pentru prima dată cu toți copiii în brațe: «Sunt cea mai fericită femeie în viaţă»

Maya, fetița Antoniei, s-a întors în România. Ce fericiți sunt cu toții în vila din Pipera!

Loading...
 
 

Citește și

  • Alex Velea Antonia

    De ani buni, Antonia e cu inima împărțită între două țări, căci în Italia se află fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, care locuiește cu bunicii paterni, iar în România, cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, Akim și Dominic. Zilele acestea, solista și iubitul ei se află în Italia și petrec clipe minunate cu micuța Maya. Mai mult, fetița și Alex Velea se înțeleg de minune.

  • Un frumos tablou de familie! Asta a reușit să surprindă cântăreața Antonia cu ocazia zilei de naștere a fetiței ei din fosta căsnicie cu italianul Vincenzo Castellano, Maya, care a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1