Campioană la taekwondo și fost model, Elena Chiriac a deschis turneul de tenis de la Curtea de Argeș

elena1.jpg

Elena Chiriac (dreapta), alături de organizatorii turneului

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tragerea la sorți a celei de a VI-a ediții a Vitality Open Tour a fost efectuată de campioana națională la taekwondo Elena Chiriac, în prezența arbitrului principal Mihaela Testiban și a directorului turneului, Gheorghe Borțan.

În perioada 19-25 august, la Tenis Club Curtea de Argeș se va disputa cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari.

E un turneu internațional la care concurează jucători din Bulgaria, Argentina, România, Italia, USA, Ucraina, Rusia, Maroc, Republica Moldova, Slovacia, Spania, Serbia, Macedonia și Muntenegru.

Alexandar Lazarov (Bulgaria) și Hernan Casanova (Argentina) sunt primii doi favoriți, în timp ce Nicolae Frunză, Mircea Jecan și Filip Jianu sunt tenismenii români cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului.

Laureată în sporturile de contact, mai exact în taekwondo, Elena Chiriac a îmbinat mai întâi modelling-ul cu sportul de performanță, după care a plecat la Londra pentru studii, unde a debutat în lumea teatrului și a filmului.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5