Campioană la taekwondo și fost model, Elena Chiriac a deschis turneul de tenis de la Curtea de Argeș

Ultima actualizare:

    Elena Chiriac (dreapta), alături de organizatorii turneului
Elena Chiriac (dreapta), alături de organizatorii turneului

Tragerea la sorți a celei de a VI-a ediții a Vitality Open Tour a fost efectuată de campioana națională la taekwondo Elena Chiriac, în prezența arbitrului principal Mihaela Testiban și a directorului turneului, Gheorghe Borțan.

În perioada 19-25 august, la Tenis Club Curtea de Argeș se va disputa cea de a VI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari.

E un turneu internațional la care concurează jucători din Bulgaria, Argentina, România, Italia, USA, Ucraina, Rusia, Maroc, Republica Moldova, Slovacia, Spania, Serbia, Macedonia și Muntenegru.

Alexandar Lazarov (Bulgaria) și Hernan Casanova (Argentina) sunt primii doi favoriți, în timp ce Nicolae Frunză, Mircea Jecan și Filip Jianu sunt tenismenii români cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului.

Laureată în sporturile de contact, mai exact în taekwondo, Elena Chiriac a îmbinat mai întâi modelling-ul cu sportul de performanță, după care a plecat la Londra pentru studii, unde a debutat în lumea teatrului și a filmului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net