Ce făcea Anisia Gafton înainte de a deveni celebră la "Românii au Talent"

anisia_gafton.jpg

anisia gafton
Anisia Gafton, noua coprezentatoare a lui Capatos
Foto: captură Antena 1
Citeste tot despre: 

Anisia Gafton (29 de ani), tânăra talentată care a reușit să le demonstreze, anul trecut, juraților de la "Românii au talent" (PRO TV), dar și telespectatorilo,r că merită să câștige premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a știut de mică ce își dorește de la viață.

Pentru că, înainte de a deveni vedetă națională și mai nou colega de platou a lui Dan Capatos, moldoveanca a avut timp de câteva luni, în 2014, emisiunea "Bla, bla cu Anisia", unde făcea terapie prin comedie, la postul de televiziune local din Iași TELE M.

anisia.jpg

anisia gafton
Anisia Gafton, fostă concurentă la "Românii au talent"
Foto: Pro Tv

Preț de jumătate de oră, blondina încerca să îi amuze copios pe telespectatorii care o priveau în fața micilor ecrane în fiecare vineri de la ora 20:30 și în reluare duminica de la ora 13:00.
Anisia a ajuns la postul concurent
Anul trecut a fost pentru o săptămână prezentatoare, alături de Cove, la „Vorbeşte lumea” (PRO-TV), când a înlocuit-o pe Adela Popescu care tocmai născuse. A mai fost invitată la „Jocuri de celebritate” dar şi la „Apropo TV” şi era cât pe ce să aibă propria emisiune, însă nu s-au legat lucrurile. Pentru că, după mai multe încercă eșuate se pare că norocul i-a bătut, din nou, la ușă pentru că recent Anisia Gafton a bătut palma cu cei de la Antena 1.

loading...