Andreea Tonciu, criticată după ce și-a editat pozele de la «Bravo, ai stil» pentru a părea mai slabă

andreea_tonciu_poza_modificata.jpg

andreea tonciu poza modificata bravo ai stil
Andreea Tonciu a primit critici pentru că și-a modificat poza de pe rețelele sociale
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Andreea Tonciu s-a gândit să se reinventeze în cadrul noului sezon al emisiunii "Bravo, ai stil", unde protagonistele sunt câteva vedete autohtone, pregătite să se lupte pentru marele premiu cu toate armele din dotare.

Totuși, având în vedere că Andreea susține că de când a devenit mamă a încercat să își mai cizeleze comportamentul cu care ne-a obișnuit atunci când apărea pe micile ecrane, încă de la difuzarea primelor episoade ale show-ului de la Kanal D, fosta asistentă tv și-a arătat din nou latura vulcanică și "certăreață", aceasta intrând în mai multe schimburi acide de replici cu Maria Ilioiu, una dintre fostele ispite de la "Insula Iubirii". Se pare însă că Maria nu este singura care o are pe Tonciu "în vizor".

Chiar propriii admiratori ai Andreei au luat cu asalt rețelele sociale pentru a-i atrage atenția că a cam exagerat cu...Photoshopul. Andreea Tonciu a publicat în mediul online o imagine din platoul emisiunii unde concurează, pentru ca prietenii săi virtuali să îi poată observa ținuta, de altfel și subiectul principal al show-ului. Fanii brunetei au fost însă mult mai interesați de un alt aspect al fotografiei și anume retușarea exagerată a acesteia cu ajutorul programelor de editare și "înfrumusețare".

Iată cele două poze controversate

andreea_tonciu_poza_modificata_pe_instagram.jpg

andreea tonciu poza modificata
Așa arată poza modificată de Andreea Tonciu
Foto: arhivă personală

 

Diferențele de la cer la pământ au putut fi observate imediat după ce, pe contul oficial de Instagram al emisiunii, a apărut aceeași imagine, nemodificată de data aceasta. În imaginile puse una lângă cealaltă, se poate vedea clar cum Andreea a intervenit la nivelul picioarelor , făcându-le mult mai suple și mai lungi. Modificări semnificative au apărut și în zona taliei Andreei, unde aceasta pare că a cam exagerat cu dorința de a avea o "talie de viespe".

andreea_tonciu_bravo_ai_stil.jpg

andreea tonciu bravo ai stil
Aceasta este imaginea publicată pe contul emisiunii "Bravo, ai stil", nemodificată în programele de editare
Foto: Instagram

 

Nici chipul fostei asistente tv nu a scăpat de îmbunătățiri, acesta părând în imaginea retușată mult mai suplu și conturat. Cum modificările imaginii nu au fost deloc unele subtile, admiratorii Andreei Tonciu au scris zeci de mesaje prin care să-i atragă acesteia atenția că nu joacă cinstit la capitolul "transparență în mediul online". "Ești frumoasă, dar prea mult Photoshop" sau "Dar de ce îți editezi în halul ăsta pozele? Doar pentru niște like-uri? O femeie este frumoasă așa cum este ea. Și dacă ai avea 150 kg, asta e, aia ești tu" - au fost doar două dintre comentariile din dreptul imaginii publicate de Andreea.

Loading...
 
 

Citește și

  • Competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D) a început cu dreptul pentru telespectatori, care au parte de un scandal cât casa între concurente. Andreea Tonciu şi Maria Ilioiu s-au jignit şi în emisiune, şi pe reţelele sociale. Celebra brunetă nu a uitat-o nici pe Raluca Tănase de la trupa Bambi, fosta ei rivală la inima fotbalistului Nicolae Mitea. Blonda a câştigat însă şi a plecat acasă cu victoria primei gale.

  • Andreea Tonciu s-a supărat foarte tare pe colegele ei de la emisiunea «Bravo, ai stil!» și nu a putut să nu le arunce câteva vorbe dure, care ar spera ea că le-ar pune la punct și le-ar schimba puțin comportamentul. Indignată pe colegele de platou că nu s-au ridicat să danseze la un număr de-al ei din gală, Andreea Tonciu nu și-a stăpânit cuvintele acide.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1