Andreea Tonciu, rochie de mii de euro și un «show ca la Dubai», în prima gală «Bravo, ai stil!»

tonciuu.jpg

Andreea Tonciu, prestație de mii de euro la Bravo, ai stil, în prima gală

Andreea Tonciu va face show de zile mari în prima gală de la «Bravo, ai stil». Vedeta și-a adus tot alaiul și a dansat într-o rochie care a costat multe mii de euro și care a făcut-o să arate impecabil în prima gală de la Bravo, ai stil!

Concurenta a scos artileria grea în materie vestimentară și a stralucit într-o rochie cu greutate! Vedeta a mărturisit că rochia a costat nu mai puțin de 6000 de euro. Momentul pus in scenă de Andreea Tonciu a încins atmosfera în platou, concurentele și jurații au dansat pe ritmuri arăbești, ca la show-urile grandioase din Dubai.

Cătălin Botezatu a fost încântat de prestația artistică a concurentei, astfel că, la un moment dat, s-a ridicat de la masa juriului și a “îmbrăcat-o” în bani pe Andreea Tonciu.

dnp-3454.jpg

Andreea Tonciu, moment artistic unic la Bravo, ai stil!

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal la «Bravo, ai stil»

Totul a pornit de la o glumă spusă de Andreea Tonciu în timpului filmării primului promo, când Maria Ilioiu ar fi atacat-o imediat și i-ar fi reproșat: «Nu mai ai cuvintele la tine, Andreea?».

Celebră pentru scandalurile televizate, Andreea Tonciu nu s-a lăsat călcată în picioare și s-a apărat imediat, moment în care scandalul dintre cele două a escaladat la un alt nivel. În doar trei emisiuni, acestea și-au adresat reproșuri, jigniri și țipete.

Întrebată de Ilinca Vandici câte poșete are acasă, Andreea Tonciu, acum mamă, a răspuns că nu are multe, opinând faptul că ce este mult este prost. Atunci când Maria, care deține un număr fabulos de 124 de genți a auzit remarca făcută de colega de platou, a reacționat. «Nu e adevărat. Așa vorbește o săracă», spune Maria despre Andreea Tonciu, iar de aici a mai existat un singur pas până la o ceartă memorabilă.

„Vaaai! A spus că sunt o săracă și o amărâtă. Asta este, dacă Dumnezeu nu mi-a dat norocul tău...Fetița mea, nici în 89 nu purtam așa ceva, măcar să ai stilul meu. Porți ceva foarte ieftin, mai ieftin de atât n-am văzut în viața mea!”, spunea Tonciu Andreea.

„Nu știi să te exprimi, fetiță, o contrazice Maria. Andreea nu o iartă deloc pe Maria și sare la replică. „Vezi că ți-am permis cam multe și s-ar putea să ieși ciufulită! Hai că nu-i permit ăsteia să mă facă cum vrea ea! Eu sunt o doamnă, nu am venit aici să mă cert cu pițipoanca asta ieftină. Dacă ea caută ceartă cu mine, i-o dau. Mă dezbrac eu de caracter, cu toate că nu am vrut să fac asta. Deja ți-am dat valoare, ești nebună? Fără mine ești moartă, bine că sunt eu în emisiune. Ești ciocănitoare ****! Asta ești! Cine e ea să mă jignească?”, a spus Andreea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1