Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal la «Bravo, ai stil»: «Nu am venit să mă cert cu pițipoanca asta ieftină»

ddddd.jpg

Scandal de proporții la Bravo, ai stil între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu

Scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu a devenit aproape incontrolabil în ultima ediție de la «Bravo, ai stil». Atât fosta asistentă tv, cât și fosta ispită de la Insula Iubirii au avut de împărtășit replici acide și jigniri una pentru cealaltă.

Totul a pornit de la o glumă spusă de Andreea Tonciu în timpului filmării primului promo, când Maria Ilioiu ar fi atacat-o imediat și i-ar fi reproșat: «Nu mai ai cuvintele la tine, Andreea?».

Celebră pentru scandalurile televizate, Andreea Tonciu nu s-a lăsat călcată în picioare și s-a apărat imediat, moment în care scandalul dintre cele două a escaladat la un alt nivel. În doar trei emisiuni, acestea și-au adresat reproșuri, jigniri și țipete.

Maria Ilioiu, poreclă deranjantă pentru Andreea Tonciu

Maria Ilioiu, fostă ispită la Insula Iubirii, a poreclit-o pe Andreea Tonciu «Ciocănitoarea Woody», motiv care a declanșat în interiorul Andreei o repulsie enormă față de aceasta.

Însă ceartă nu s-a încheiat aici, în ultima ediție difuzată la Kanal D, Andreea Tonciu și Maria Ilioiu și-au scos toate armele și au răbufnit.

 

Întrebată de Ilinca Vandici câte poșete are acasă, Andreea Tonciu, acum mamă, a răspuns că nu are multe, opinând faptul că ce este mult este prost. Atunci când Maria, care deține un număr fabulos de 124 de genți a auzit remarca făcută de colega de platou, a reacționat. «Nu e adevărat. Așa vorbește o săracă», spune Maria despre Andreea Tonciu, iar de aici a mai existat un singur pas până la o ceartă memorabilă.

„Vaaai! A spus că sunt o săracă și o amărâtă. Asta este, dacă Dumnezeu nu mi-a dat norocul tău...Fetița mea, nici în 89 nu purtam așa ceva, măcar să ai stilul meu. Porți ceva foarte ieftin, mai ieftin de atât n-am văzut în viața mea!”, spunea Tonciu Andreea.

„Nu știi să te exprimi, fetiță, o contrazice Maria. Andreea nu o iartă deloc pe Maria și sare la replică. „Vezi că ți-am permis cam multe și s-ar putea să ieși ciufulită! Hai că nu-i permit ăsteia să mă facă cum vrea ea! Eu sunt o doamnă, nu am venit aici să mă cert cu pițipoanca asta ieftină. Dacă ea caută ceartă cu mine, i-o dau. Mă dezbrac eu de caracter, cu toate că nu am vrut să fac asta. Deja ți-am dat valoare, ești nebună? Fără mine ești moartă, bine că sunt eu în emisiune. Ești ciocănitoare ****! Asta ești! Cine e ea să mă jignească?”, a spus Andreea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1