Andreea Raicu, goală la plajă. În poză se vede mai mult decât ar fi vrut

andreea-raicu-main.jpg

andreea raicu
Andreea Raicu, extrem de senzuală, goală pe plajă
foto: Instagram

A pozat goală, la 41 de ani, în numărul de decembrie al revistei Unica, însă iată că Andreea Raicu a rămas în aceeași zonă și în vacanță. Aflată într-o destinație exotică, vedeta se afișează pe rețelele sociale mai sexy decât a făcut-o până acum.

Fost fotomodel și fostă prezentatoare TV, practicantă de yoga și vegetariană de ani buni, Andreea Raicu nu ar avea de ce să își facă probleme legat de silueta ei. Arată senzațional, însă iată că a simțit nevoia să o audă și de la alții. Zilele acestea, Andreea Raicu se află într-o destinație exotică, cel mai probabil Maldive, unde este și prietena Laura Cosoi, și ne ține la curent, pe rețelele sociale, cu aventura ei de acolo.

andreea-raicu-topless.jpg

andreea raicu
În poză se vede mai mult decât conturul sânilor
foto: arhivă personală

Câteva dintre pozele ei sunt bune de publicat într-un pliant turistic, altele, într-o revistă pentru bărbați, căci sunt extrem de sexy. Într-una dintre imagini, Andreea apare fără sutien, cu un zâmbet seducător pe chip, așa că admiratorii de pe Instagram au fost în delir. Mai mult, în poză se vede perfect conturul sânilor, ba chiar și ceva în plus, nu știm dacă accidental sau intenționat. "Trag de poză mai jos și...nimic! Păcat!", "Exagerat de frumoasă, complimente, un sfârșit de săptămână fain", "Arăți trăsnet, ești o femeie foarte frumoasă, sexy, perfectă. Pentru mine ești Dumnezeu și te iubesc pe nesăturate", sunt doar câteva dintre comentariile primite de Andreea de la bărbații fascinați, aflați pe contul ei de Instagram.

andreea-raicu-apa.jpg

andreea raicu
Andreea Raicu se relaxează într-o destinație exotică
foto: Instagram

 

Citește și:

VIDEO Andreea Raicu a pozat nud: „Oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu“

Care sunt motivele pentru care Andreea Raicu nu are iubit

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1