VIDEO Andreea Raicu a pozat nud: „Oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu“

Citeste tot despre: 

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, a pozat nud şi a transmis un mesaj puternic femeilor dezvăluind detalii intime din trecutul său.

Andreea Raicu este protagonista unei şedinţe foto nud în numărul din decembrie al revistei „Unica“, iar într-un text publicat pe blogul personal, vedeta le încurajează pe femei să înveţe să se accepte aşa cum sunt, oferind detalii intime din viaţa sa şi publicând mai multe imagini din cadrul shooting-ului, scrie adevarul.ro.

Andreea Raicu a dezvăluit că în trecut nu ar fi putut poza astfel, recunoscând că a fost la rândul ei complexată de felul în care arăta: „Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta. De ce? Pentru că la vremea respectivă nu aveam curajul necesar să mă «dezbrac» de inhibiţii, măşti şi ruşini împrumutate. Da, oricât de incredibil de crezut ar fi, şi mie mi-a fost ruşine de corpul meu şi cu cât încercam mai tare să ascund acest lucru, cu atât mai oribil mă simţeam în sinea mea, eu cu mine“.
 

Loading...

Citește și