Care sunt motivele pentru care Andreea Raicu nu are iubit

raicu.jpg

Andreea Raicu are 9 motive pentru care relațiile nu i-au funcționat
Foto Instagram

Andreea Raicu este o fire liberă și nu dă semne că și-ar dori să aibă lângă ea un partener de viață. Vedeta a povestit pe blogul personal care sunt motivele pentru care relațiile pe care le-a avut în trecut nu au funcționat.

Andreea Raicu a publicat un articol pe blogul personal, unde a explicat fiecare motiv pentru care relațiile amoroase din trecutul ei nu au funcționat, dar și de ce nu-și mai dorește să formeze iar un cuplu. 

„Am ajuns la 41 de ani și chiar am experimentat multe și am învățat lecții prețioase, uneori cu prețul unor lacrimi sau frustrări, alteori cu darul liniștii care a urmat după ce am văzut adevărul și mi-am găsit calea”, a fost începutul mesajului redactat pe blog

9 motive pentru care relațiile Andreei Raicu nu au funcționat

Primul motiv pentru care Andreea Raicu a ales să întrerupă relația de iubire pe care a avut-o ultima oară a fost răbdarea. „Am fost mereu un om impulsiv și lipsit de exercițiul răbdării și acest lucru mi-a afectat relațiile. Răbdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori mă încurca și pe care nu o înțelegeam pe deplin.”

Al doilea motiv pentru care Andreea Raicu nu-și mai dorește relații este faptul că ea simțea nevoia să-și schimbe partenerul. „Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de niște ajustări. Fiecare om este așa cum este. Poți să îi comunici ce te deranjează și rămâne la latitudinea lui dacă vrea/poate să schimbe acel lucru. Plus că nici mie nu mi-ar fi plăcut să încerce cineva să mă schimbe.”

Următoarele motive ale Andreei Raicu au fost dorința de a fi independentă, faptul că ea simțea nevoia să stea în permanență cu el sau că și-a pus cariera pe primul loc. Cele mai grele probleme pe care le-a întâmpinat Andreea Raicu în relații au fost cele subtile, ea neînțelegând lucrurile mărunte pe care un bărbat le făcea pentru ea. 

„Am fost multă vreme greu de mulțumit și inflexibilă”, „Incapacitatea de a trasa limite și de a spune ce mă deranjează” și „Incapacitatea de a fi vulnerabilă” au fost ultimele motive amintite de ea pe blog. 

37806615_508864002883687_7109119860788953088_n.jpg

Andreea Raicu nu mai simte nevoia de a forma un cuplu

„Eu recunosc că am greșit în business, dar și în relații, atât de prietenie, cât și de dragoste, dar toate aceaste greșeli m-au ajutat să devin mai bună în ceea ce fac, să înțeleg pe cine vreau lângă mine și pe cine nu și cum să am relații echilibrate și împlinite. Pe blog găsiți un articol despre greșelile pe care le-am făcut în relațiile personale”, a fost descrierea unei fotografii de pe Instagram.

Loading...

Citește și