Andreea Marin a încheiat anul tot la sală! Uite cât de mult s-a chinuit să slăbească!

andreea-marina-sala.jpg

andreea marin
Sala de sport a devenit a doua casă pentru Andreea Marin
fotografii: BLITZ

Are ambiție, nu glumă! În timp ce, pe 31 decembrie, unele doamne se află la coafor sau la manichiuristă, Andreea Marin (44 de ani) și-a pus hainele sport și a mers la sala de fitness, care i-a devenit a doua casă. Chiar ea a anunțat pe Instagram care îi e destinația. Fotoreporterii Click! au surprins-o, de-a lungul anului, mai mult în trening decât în rochii elegante, căci miza este importantă: sănătatea, dar și un corp sexy pentru iubitul mai tânăr cu 11 ani.

Încă de anul trecut, Andreea Marin a început să capete forme. A recunoscut că îi este greu să ţină diete, însă iată că în 2018 a declarat război kilogramelor în plus. Pentru a redeveni suplă, “Zâna” face antrenamente drastice, care presupun efort maxim. Noi am surprins-o ieşind de la sală, de nenumărate ori, dar am aflat şi cât se chinuie în interior.

”Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate, echilibru, pentru că dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă”, spunea  Andreea Marin (43 de ani), pe la finalul anului 2017. Iată că între timp ea şi-a schimbat gândirea şi a intrat de urgenţă în sală, pentru a da kilogramele jos. Decizia are legătură cu sănătatea ei, pentru că, având probleme la coloană, greutatea i-ar putea juca feste, dar şi cu faptul că îşi doreşte să fie sexy pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (33 de ani), consulul României în Libia. 

bd-5.jpg

Pentru brațe, lucrează cu gantere și lovește amvelope de tractor cu un baros imens

Dacă înainte antrenamentele la sala de sport erau floare la ureche, acum sunt demne de Hercules, pentru că bruneta urmează programul “Bodyshape”, menitn să o sculpteze din cap până în picioare. Fotoreporterii Click! au surprins-o de mai multe ori la sala din în cartierul Aviaţiei, dar în luna decembrie a tras mai tare ca niciodată. Cine știe, poate rochia de Revelion este cu un număr mai mic decât de obicei.

andreea-marin-sala.jpg

andreea marin
Mereu cu rucsacul în spate, în trening, și cu sticla de apă în mână
fotografii: BLITZ

Antrenamentele durează 45 de minute, iar “Zâna” ajunge de 3 ori pe săptămână la sală. Face exerciţii grele, pe o muzică antrenantă. Nu îţi vine să crezi, dar acestea presupun: să tragă de sfori, să împingă o sanie grea, să ridice şi să arunce mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăţi de 10 kg, împinge gantere, face forfecări, fandări, abdomene şi, cea mai grea mişcare: loveşte cu barosul într-o anvelopă de tractor. Vedeta e tot timpul supravegheată de antrenorii cu experienţă, campioni naţionali la diverse categorii. Pentru ca rezultatele să fie cu adevărat eficiente, vedeta urmează un plan alimentar echilibrat, recomandat de specialişti, precum şi seminarii de coaching pentru a căpăta motivaţie şi pentru a scăpa de dependenţa de dulciuri sau carbohidraţi.

2-3-bd-foto-4-2col-10cm-89546115.jpg

iubit andreea marin
Adrian Brâncoveanu
foto: Click!

Cu Adrian Brâncoveanu se iubește din luna mai a anului 2017

Dacă facem un bilanţ al foştilor ei iubiţi, Andreea Marin demonstrează că nu a vânat vreodată milionari, ultima ei căsnicie, cu medicul turc, frumos şi sărăc, fiind cea mai bună dovadă.  Pe 27 octombrie, vedeta anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Ozturk, iar pe 27 februarie semna actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Povestea dintre Tuncay şi Marin a debutat la câteva luni după divorţul de Ştefan Bănică jr. Vedeta  mai avusese două căsnicii la activ, cu Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică. Cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea se iubește din mai 2017.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1