Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

andreea-marin.jpg

Andreea Marin
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Marin îngroașă rândul vedetelor care au făcut Coronavirus. Vedeta a povestit că a stat 14 zile izolată la domiciliu din această cauză, dar recunoaște că a avut o formă ușoară datorită vaccinului.

"Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă. Am trecut prin experiența Covid-ului. Nu e o experiență plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid, pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă puternică. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat și mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit. Probabil s-a transmis și foarte ușor această varianta a Covidului și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă", a povestit Andreea Marin la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, "Exclusiv VIP".

Andreea Marin: "Am avut una dintre cele mai ușoare forme"

"Nu e o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme, pentru că am fost păzită, totuși, de vaccin. Când am ajuns la spital, ulterior, ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar și vorbind acolo cu medicii am înțeles cât de mare este diferența și cât de mult contează, e o concluzie deja trasă de medici nu doar la nivel național, ci și mondial, faptul că ajung mult mai puțin bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadiul greu al bolii, a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP.

În cursul zilei de ieri, Monica Anghel a anunțat și ea a făcut Covid. Irinel Columbeanu, Sorin Oprescu, Elena Merișoreanu, Jeni Nicolau,Viorica de Clejani sunt doar câteva dintre persoanele publice care au avut probleme în ultimele zile și săptămâni cu acest virus de temut.

Citește și:

Irinel Columbeanu, infectat cu COVID-19. A fost transportat la spital după ce a sunat la 112

Monica Anghel, depistată cu coronavirus: “Sunt vaccinată cu ambele doze. Aveți grijă de voi!”


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5