Viorica de la Clejani a fost externată! Mesajul soției lui Ioniță după ce a învins Covid-ul! “Într-o secundă vă duceți!”

viorica-de-la-clejani.jpg

Viorica de la Clejani
Viorica de la Clejani a fost externată
Foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Viorica de la Clejani răsuflă usurată! După două săptămâni petrecute în spital , soția lui Ioniță a ieșit învingătoare în lupta cu noul coronavirus și a fost externată de la Matei Balș, miercuri (22 septembrie).

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu două săptămâni în stare gravă la Matei Balș, după ce a fost infectată cu Sars-CoV 2. Solista Tarafului din Clejani nu a fost vaccinată, însă a luat virusul din pripă și a mers la spital de la primele simptome. Viorica și-a revenit destul de repede după tratament, iar cea care a dat-o de gol că s-a internat a fost Elena Merișoreanu, și ea internată în aceste zile la Matei Balș.
Soția lui Ioniță a fost externată miercuri și a dat imediat de veste fanilor din mediul online. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o filmare din spital în care i-a anunțat pe internauți că s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită că a scăpat de virus. “Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani, ușurată că a trecut cu bine de virus.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5