Irinel Columbeanu, infectat cu COVID-19. A fost transportat la spital după ce a sunat la 112

columbeanu.jpg

Afaceristul Irinel Columbeanu a fost confirmat cu coronavirus
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a simțit rău mai multe zile la rând, motiv pentru care a decis să facă un test COVID, care, din nefericire, a ieșit pozitiv.

Irinel Columbeanu a fost transportat la spital, după ce a încercat să se trateze acasă mai multe zile. Starea lui de sănătate nu dădea semne bune, însă, așa că afaceristul a sunat la 112 pentru a fi transportat la spital, în vederea unei îngrijiri medicale de specialitate.

Irinel Columbeanu, infectat cu coronavirus

Primele informații despre situație le-am aflat chiar de la Irinel Columbeanu, care a asigurat că starea nu este una gravă în aceste momente, căci medicii au intervenit rapid. Mai mult decât atât, afaceristul a mărturisit pentru Antena Stars că nu are alte boli sau afecțiuni, astfel nu crede că ar putea face o formă gravă.

Potrivit aceleiași surse, Irinel Columbeanu se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectare cu Sars-CoV-2.

De asemenea, și cântăreața Monica Anghel a fost depistată pozitiv cu COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze. Artista a fost cea care a dat vestea, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-urile de socializare.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5