Andreea Mantea, emisiune nouă după "Puterea dragostei": "Nu scăpați de mine"

andreea-mantea1.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea s-a adaptat foarte bine în Turcia
foto: arhiva personala

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Mantea a încheiat un capitol și se pregătește de un altul. Ea nu va mai prezenta show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, de la Kanal D, a cărui finală va fi difuzată pe 26 iulie, însă a anunțat că nu va părăsi televiziunea.

Andreea Mantea (33 de ani) a fost invitată astăzi, 16 iulie, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. Recent revenită în țară, vedeta și-a făcut apariția în față telespectatorilor pentru a le împărtăși din experiențele ei de până acum, din Turcia, de la filmări, dar și pentru a vorbi despre  emoțiile ce o încearcă în așteptarea finalei celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, ce va fi difuzată pe 26 iulie, la Kanal D. În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor află în direct, din România, cine sunt câștigătorii sezonului în curs.

Finala „Puterea dragostei”: premii fabuloase

Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D. „Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și suma fabuloasă de 10.000 Euro fiecare”, a spus Andreea Mantea. Ea a mai dezvăluit că va avea un proiect nou la Kanal D. „V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să va dau un indiciu: voi avea un partener!”, a lansat vedetă vestea cea mare.

În locul Andreei, la "Puterea dragostei", a venit Cristina Mihaela Dorobanțu, mutare despre care Click! a scris aici.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Mantea, culise despre «Puterea dragostei». Cum e acum viața ei în Turcia

Marea finală «Puterea Dragostei». Andreea Mantea nu va mai prezenta noul sezon. Cine îi ia locul

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Andreea Mantea (33 ani) va prezenta, pe 26 iulie, finala emisiunii ”Puterea dragostei”, de la Kanal D, după care îi va preda ștafeta la cârma emisiunii colegei sale, Cristina Mihaela Dorobanțu.

  • andreea

    Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. A debutat ca reporter în 2005, ca mai apoi să fie remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și cooptată în echipa lor. Bruneta a fost "vecina" matinalilor de la Antena 1 și de la câteva replici pe care le avea la început a ajuns să țină emisiuni lungi și grele. Zilele trecute, șefii de la Kanal d i-au dat pe mână emisiunea "Te Vreau lângă mine", prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5