Când începe cel de-al treilea sezon «Puterea Dragostei». Cristina Dorobanțu e noua prezentatoare

cristina-mihaela-dorobantu-puterea-dragostei.jpg

Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a emisiunii

La doar o zi după Marea Finală a sezonului în curs „Puterea dragostei”, pe 27 iulie, va începe cel de-al treilea sezon al celebrului reality-show matrimonial.

Concurenți noi vor intră în casă Puterea Dragostei, iar Cristina Mihaela Dorobanțu este nouă prezentatoarea a emisiunii, care le va fi acestora alături în călătoria menită să le găsească sufletul pereche.

„Merg cu inima deschisă în Turcia, abia aștept să îi cunosc pe concurenți și pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurenților mult noroc în această experiență și cred că cel mai important pentru ei va fi să fie buni unii cu ceilalți și să își asculte inima. Sunt entuziasmată și fericită; îi invit pe telespectatori să urmărească în continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriașă!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Când se va difuza noul sezon «Puterea dragostei»

Cel de-al treilea sezon al emisiunii  „Puterea dragostei” va fi difuzat, din 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, că în sezonul care tocmai se pregătește de final. Reamintim că Marea Finală a celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” va putea fi urmărită pe 26 iulie, la Kanal D.

Loading...
 
 

Citește și