Andreea Bănică s-a pozat complet dezbrăcată! În ce destinație de vis își petrece vacanța

andreea-banica-nud-maldive.jpg

Andreea Bănică a pozat nud în vacanța din Maldive
Foto Instagram

Vedetele de la noi și-au început anul puse pe „șotii”, lăsând toate inhibițiile în 2018. În timp ce s-au bucurat din plin de vacanțele de vis pe care și le-au planificat după Sărbători, se pare că tot mai multe nume mondene au avut timp să se ocupe totuși și de rețelele lor de socializare, care au devenit din ce în ce mai.. pe placul utilizatorilor de sex masculin. Andreea Bănică și-a pus la încercare urmăritorii, după ce a publicat pe Instagram o imagine în care apare complet dezbrăcată.

Se pare că vedetele autohtone au dat startul unui nou trend în această perioadă de început de an! Deși afară este tot frig, anotimpul rece făcându-și de cap în continuare în țară, divele de la noi nu se lasă deloc impresionate de codurile galbene de ninsori și viscole, având în vedere că își petrec vacanța de Sărbători în țări însorite, publicând care mai de care poze cât mai..deocheate.

Andreea Bănică, complet goală în Maldive

A început trendul pozelor cât mai nud! După ce Andreea Raicu, Mara Bănică și Andreea Marin au început anul cum se poate mai bine, publicând pe rețelele de socializare imagini în ipostaze sexy, iată că a venit și rândul Andreei Bănică! Inspirându-se, probabil, de la „sora ei de nume”, Andreea Raicu, care a pozat, de asemenea, dezbrăcată în vacanță, cântăreața nu a stat mult pe gânduri și și-a surprins fanii cu cea mai senzuală fotografie a sa.

andreea-banica-complet-dezbracata.jpg

Andreea Bănică a pozat fără inhibiții în Maldive
Foto Instagram

Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani, a pozat nud în cadă, singurul accesoriu pe care l-a purtat vedeta fiind o floare în păr, pentru a fi în ton cu locația de vis unde își petrece începutul lui 2019, Maldive. Nici dacă se vorbeau nu ajungeau să-și facă vacanța în același loc, având în vedere că și Laura Cosoi, împreună cu soțul și fetița lor, Rita, au dat frigul din țară pe peisajele de poveste din însorita destinație.

Cât despre comentariile fanilor, cel puțin partea masculină de pe rețelele de socializare a fost în delir! Ultilizatorii de Instagram s-au întrecut în comentarii apreciative, iar Andreea nu a putut decât să se bucure de „nebunia” iscată de ea în mediul online. Femeile au fost mai critice cu ea, însă. „Playboy scrie pe tine!”, „Chiar până aici s-a ajuns, încât să vă dezbrăcați goale...Rușine! Că ai o vârstă”, „Asa arată o mama cu doi copii?!”, „Cineva are nevoie de bani”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor. Andreea nu s-a lăsat însă, și le-a dat acestora replica. „Le-am dat subiect de bârfă câteva zile”, a fost mesajul cântăreței.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • andreea banica portret

    Ceea ce trebuia să fie un cadou de la Andreea Bănică pentru fani s-a transformat într-o ghicitoare cu răspunsuri cu variante de răspuns mai puțin măgulitoare pentru solistă. Andreea a făcut publică o sesiune foto de sărbători, însă prietenii ei virtuali nu prea au apreciat. Unii i-au spus vedetei că a început să semene cu Bianca Drăgușanu.

  • Într-un interviu acordat recent, Andreea Bănică a fost întrebată despre eventualitatea măririi familiei sale. Cântăreața a ținut să precizeze că acest lucru nu se întâmpla, deoarece a ajuns la concluzia că are câteva motive întemeiate pentru care să se oprească la doi copii. Totuși, arista a dezvăluit că și-ar fi dorit să mai aducă pe lume frățiori și surioare pentru micuții săi. Iată declarațiile!