Andreea Bălan, cu soţul la braţ şi cu pantofi de 400 € în picioare

7-vedete-2-col-andreea-balan.jpg

Andreea a strălucit, alături de George Burcea, la eveniment
Citeste tot despre: 

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” şi una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi, a fost, joi seară, la petrecerea Antenei 1, o apariţie de zile mari.

Andreea Bălan (34 de ani) a venit la evenimentul organizat pe acoperişul Teatrului Naţional alături de soţul ei, actorul şi scriitorul George Burcea, într-o ţinută elegantă.

Andreea a purtat o pereche de sandale cu model avangardist,  pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 400 de euro,  încălțăminte achiziționată de la un magazin de fițe. Andreea era toată numai un zâmbet, semn că îi merge bine pe toate planurile. Deși a trecut prin câteva decepții amoroase, iată că George este sufletul ei pereche.

7-vedete-pantofi-andreea-balan.jpg

Sandalele au un model avangardist

Celebrul cuplu a și colaborat, la emisiunea lui Nea Marin, de la Antena 1, dar ei apar împreună și în filmulețe video din bucătărie, unde prepară bunătăți pentru fanii lor. În plus, sunt topiți după micuța Ella, care luna viitoare va împlini doi anișori. Andreea refuză să publice fotografii cu chipul prințesei sale: ”O protejez. Nu vreau să o expun”, a menționat cântăreața într-un interviu.

Loading...