Andreea Bălan, o mireasă superbă. A arătat ca o prinţesă în rochia brodată cu mesaje de dragoste

andreea_balan_mireasa.jpg

andreea balan mireasa
Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit duminică
Foto: arhivă personală

Emoţii care s-au lăsat cu mii de fluturi în stomac a simţit Andreea Bălan duminică (15 septembrie) când s-a văzut mireasă. Cântăreaţa s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea, cu care formează un cuplu de 4 ani şi căruia i-a dăruit două fetiţe. Pentru evenimentul pe care l-a denumit nuntă şi botez în paradis, solista şi-a pregătit din timp ţinutele. Ea va îmbrăca trei rochii de mireasă, creaţii ale designerului Otilia Brăiloiu.

Andreea Bălan a arătat şi s-a simţit ca o prinţresă, duminică, la nunta cu George Burcea. Deşi artista s-a cununat, în primăvara lui 2017, pe plajă, în America, emoţiile din 15 septembrie au copleşit-o din nou când s-a privit în oglindă îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă. Pentru acest moment, artista a apelat la designerul Otilia Brăiloiu, care a pus la treabă 10 oameni pentru a-i îndeplini dorinţele solistei. Creatoarea de modă a folosit materiale preţioase pentru toate cele trei rochii. Mătase, tul de mătase şi materiale brodate se vor regăsi în piesele vestimentare purtate de Andreea Bălan în ziua cea mare.   

andreea_mireasa.jpg

andreea balan mireasa
Andreea Bălan a optat pentru o rochie spectaculoasă cu mesaje brodate
Foto: arhivă personală

 

"Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viață unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o singură dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. 

fara_tine_nu_sunt_eu.jpg

rochie de mireasa andreea balan
Unul dintre mesajele de pe rochia Andreei Bălan
Foto: arhivă personală

 

Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă", spunea Andreea Bălan înainte de ceremonie. 

Andreea Bălan, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru George Burcea înainte de nuntă

andreea_balan_nunta.jpg

andreea balan mireasa
Andreea Bălan, o mireasă superbă
Foto: Instagram

Andreea Bălan şi actorul George Burcea s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale unui videoclip al artistei. De atunci, Andreea a simţit că el este bărbatul potrivit pentru ea, evenimentul de duminică amplificându-i starea de fericire pe care o simte în prezenţa lui. 

"Suntem de 4 ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am îmbrăcat rochia de mireasa. (...) Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George Burcea. Te iubesc!", a mai scris cântăreaţa.

Andreea Bălan şi George Burcea, nuntă pe plajă în America

Dacă vă întrebaţi de ce Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, deşi a mai făcut acest pas şi în America, solista a explicat în trecut că ceremonia din SUA nu este recunoscută la noi. 

andreea-balan-nunta.jpg

Andreea Bălan s-a căsătorit civil cu George Burcea în urmă cu o lună (10 august)
Foto: Facebook

 

"A fost o căsătorie religioasă, dar nu în religia noastră. Nici nu am discutat foarte mult pe subiectul acesta pentru că trăim într-o ţară în care ortodocşii au impresia că sunt singurii pe lumea asta. La patru ore de avion este Allah, la 9 Buddha. Nu m-a interesat acest aspect…ok am crescut în stil ortodox, am mers toată copilăria mea la biserică. Am vrut să fac fără presă, fără spectacol. Nu mă interesează să fiu în rândul lumii din România. Nu mă interesează, nu merg la starea civilă să se arunce cu orez pe mine. În ochii mei, el este soţul meu şi în ochii lui eu sunt soţia. Ne spunem soţ şi soţie.”, spunea Andreea Bălan, care iată că în cele din urmă este protagonista unui eveniment grandios, deşi în trecut îşi dorea discreţie. 

 

Citeşte şi:

 

Exclusiv! Tatăl Andreei Bălan a aflat de nuntă de la vecini! Își pregătise costumul și spera să fie invitat

Vară plină pentru Andreea Bălan: reface trupa Andre, se mărită şi îşi botează fiica cea mică

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1