Andreea Bălan a plecat în SUA ca să „lucreze” la al doilea copil

andreea balan.jpg

andreea balan vacanta sani silicoane
Andreea Bălan preferă vacanţele exotice în luna ianuarie
Foto: arhivă personală

Se ştie că ianuarie este o lună moartă din punct de vedere financiar pentru vedete, în special pentru solişti. După ce şi-au umplut conturile la concertele de Revelion, mulţi îşi fac bagajele pentru a pleca în vacanţe, la cald. Este şi cazul Andreei Bălan, care şi-a propus să se relaxeze timp de o lună.

Şi în 2018, la fel ca şi în anii trecuţi, Andreea Bălan (33 de ani) şi-a luat în ianuarie concediu şi liber de la cântări. Astfel că, solista are timp berechet pentru ea şi soţul ei, cu care a plecat în Statele Unite ale Americii. Se pare că şi de data aceasta vacanţa este un cadou pentru George Burcea, soţul juratei de la “Te cunosc de undeva” (Antenei 1). După ce anul trecut s-au căsătorit în SUA, la asfinţit, precum personajele lor preferate din serialul “Sunset Beach”, cei doi soţi îndrăgostiţi au decis să plece din nou în vacanţă peste Ocean, iar pentru început cei doi au ajuns în Malibu, de unde vor pleca apoi către alte destinaţii exotice.

fb_img_1515064493420.jpg

Andreea Balan, George Burcea, sarcina, Andreea Balan familie, vacanta SUA, Antena 1
Andreea Bălan: "Dupa un an de munca, merit sa mai dorm"
foto: Facebook

Să ne amintim că după o astfel de deplasare, mai exact după cea din Asia, de la începutul lui 2016, Andreea Bălan a revenit în ţară însărcinată cu Ella Maya, iar acum solsita speră că se va întâmpla din nou acest lucru. “Ne mai dorim un copil, un băiat. Noi suntem patru, iar Andreea este singură la părinţi. E mai bine să fie doi, trei, să vorbească. Din păcate, părinţii se duc, dacă are fraţi e mai bine”, declara George Burcea la „Xtra Night Show”, de la Antena 1. Şi surse din anturajul solistei ne-au confirmat acest lucru. “Ei îşi mai doresc un copil şi lucrează la acest lucru. Andreea a fost stresată cu concertele, cu filmările pentru emisiune, dar acum are timp doar pentru ei doi”, ne-a povestit o sursă apropiată solistei. În plus, aflată recent cu George, soţul ei, în emisiunea “Poftiţi în vacanţă”, de la Antena 1, solista l-a făcut pe Liviu Vârciu să bată câteva apropouri legat de o posibilă sarcină. “Merge prea des la baie, o fi din nou însărcinată”, a comenatat Liviu în timpul emisiunii.

fb_img_1515064505075.jpg

Andreea Balan, George Burcea, sarcina, Andreea Balan familie, vacanta SUA, Antena 1
Andreea Bălan şi George Burcea au filmat cu nea Marin
Loading...

Citește și

  • O veste bună a venit marți (10 mai) de la Andreea Bălan. A anunţat că va avea un bebeluş peste cinci luni. Asta înseamnă că solista şi iubitul ei, actorul George Burcea, au avut cu adevărat o vacanţă romantică în ianuarie, în Asia.

  • andreea balan vacanta thailanda

    Nu degeaba a făcut un adevărat maraton în noaptea dintre ani! Acum, Andreea Bălan se bucură din plin de vacanţă. Solista se află în Singapore şi a făcut baie într-o piscină descoperită amplasată la etajul 58 al unui luxos hotel.