Ce va face câștigătoarea Exatlon cu premiul de 100.000 de euro. Beatrice Olaru are planuri mari!

beatrice-olaru-premiu-exatlon.jpg

Ce va face Beatrice Olaru cu premiul câștigat la Exatlon
Foto Instagram

După ce a câștigat titlul de cea bună sportivă a sezonului 2 Exatlon, care vine la pachet cu trofeul mult așteptat, dar și cu suma considerabilă de 100.000 de euro, Războinica Beatrice Olaru a dezvăluit ce planuri de viitor are și în ce dorește să investească banii câștigați.

Marea finală Exatlon a stârnit controverse în mediul online, după ce oponentul lui Beatrice Olaru, Alin Andronic, a renunțat să mai participe la ultima probă, din cauza faptului că acesta s-a considerat nedreptățit. În urma abandonului lui Alin, Betty Olaru a fost concurenta care a ridicat victoriasă trofeul Exatlon, și care s-a bucurat și de noua ei sumă din cont, care s-a mărit cu nici mai mult, nici mai puțin, de 100.000 de euro.

beatrice-olaru-premiu-2.jpg

Beatrice Olaru a dezvăluit ce planuri are cu marele premiu câștigat la Exatlon
Foto Instagram

Ce va face Beatrice Olaru cu marele premiu câștigat la Exatlon

Războinica a vorbit despre marele premiu, dezvăluind că are planuri mari de viitor în care își dorește să investească, chiar dacă nu are nimic stabilit în mod concret, momentan. 

„Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei. Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe.

Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor. Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi. Îmi doresc ca tânăra generaţie, mai ales că trăim nişte vremuri în care tehnologia pur şi simplu ne ţine legaţi de mâini şi de picioare şi uităm să ne mişcăm.

Îmi doresc foarte mult să investec în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere. Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!”, a mărturisit Beatrice Olaru pentru Wowbiz.

finala_exatlon_romania_.jpg

Beatrice Olaru a căștigat premiul cel mare de 100.000 de euro de la Exatlon

Cu ce probleme s-a confruntat Beatrice Olaru pe parcursul concursului 

Beatrice a dezvăluit, de asemenea, că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care i-au dat bătăi de cap pe toată durata competiției, însă a reușit să treacă peste ele și se simte norocoasă pentru acest lucru. „Au fost multe accidentări...cea de la spate. Am avut câteva zile de repaos, a fost o accidentare foarte serioasă.

A fost atacul de panică pe care l-am făcut la începutul competiţiei, au urmat accidentările de la genunchi care m-au tot urmărit. Genunchiul drept mi-a ieşit de mai multe ori din articulaţie şi am jucat cu el mai mult inflamat. La genunchiul stâng, cu acea leziune pe ligamente, durerile le am şi acum. Sunt lucruri care au făcut parte din joc şi cred că toţi concurenţii au jucat cu dureri şi accidentaţi. Cred că despre asta este vorba în competiţia asta, să reuşeşti să treci peste lucrurile astea şi să dai tot”, a mai declarat Războinica, pentru sursa anterior menționată. 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Seara de duminică, 17 decembrie, a fost presărată cu multe emoții, dar și cu nedumeriri, din partea telespectatorilor care au stat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane pentru a vedea cine a primit marele premiu al competiției sportive Exatlon. Mulți fani ai emisiunii și-au pus semne de întrebare, atunci când din doi concurenți rămași în finală, unul a decis să abandoneze competiția înainte de ultima probă. Iată declarațiile lui Alin Andronic, finalistul care a renunțat să mai participe.

  • Beatrice Olaru este câștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon. A luptat foarte mult pentru acest trofeu și pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, dar a ieșit învingătoare și este bucuroasă că a reușit să reziste în concurs până în fina, ba chiar fiind desemnată cea mai bună sportivă a sezonului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1