Vladimir Drăghia nu mai doarme nopțile și e în picioare la 7! Care este motivul

vladimir-draghia-alice.jpg

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice, au dezvăluit că sunt „morți de oboseală”
Foto Instagram

Vladimir Drăghia a dezvăluit că nu stă prea bine la capitolul somn în această perioadă. Se pare că actorul și soția lui, Alice, se confruntă cu o etapă din viață în care aleg să-și pună fetița și viața personală pe primul plan, lăsând somnul pe ultimul loc. Cei doi au făcut dezvăluri în ceea ce privește viața lor de familie și au mărturisit că micuța Zora este resposabilă, în mare parte, pentru lipsa lor de odihnă. Iată de ce!

În viața lui Vladimir Drăghia și a soției sale, Alice Cavaleru, a apărut de un an și ceva o minune! Micuța Zora, fetița pe care cei doi tineri au împreună le umple acestora casa de bucurie, însă acest lucru vine și cu un preț, bineînțeles. Câștigătorul primului sezon al emisiunii Exatlon a dezvăluit că trece printr-o perioadă în care somnul este pus pe ultimul plan, dat fiind faptul că Zorei îi cresc dinții.

Fetița este, de asemenea, foarte energică și le dă trezirea tuturor la 7 dimineața, chiar dacă Vladimir și Alice nu prea au avut parte de somn pe timpul nopții, cuplul recunoscând că stă până târziu, atunci când micuța lor adoarme, pentru a petrece timp împreună.

vladimir-draghia-alice-cavaleru-viva.jpg

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au vorbit despre viața alături de micuța lor, Zora
Foto: Captură video Viva

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre lipsa somnului

Cei doi tineri au susținut că sunt extrem de obosiți, însă nu-și mai pot imagina viața fără micuța lor. Vladimir și Alice au susținut că cea mică este foarte energică, asemenea unei baterii „Duracel”, iar acum trece și printr-o perioadă în care îi cresc dinții, ceea ce înseamnă mai puțin somn pentru ei.

Tinerii părinți au povestit cu mult umor despre nopțile pierdute, adăugând că deși sunt mai mereu obosiți, găsesc întotdeauna timp și pentru ei doi, în loc să doarmă.

„E sensibil subiectul cu somnul în perioada asta, Zorei au început să-i iasă dinții. Ne-am și mutat și nu mai poate Alice să facă ce făcea înainte, și anume să stea cu Zora într-o parte a casei și eu să nu aud nimic. Acum aud tot și mă trezesc în fiecare dimineață la 7. Toți ne trezim la 7, 8.(..) Dar viața nu trebuie dormită..”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru revista Viva.

vladimir-draghia-zora.jpg

Vladimir Drăghia este „topit” după micuța lui
Foto Facebook

Cei doi o cresc pe Zora fără bonă

Deși au început să nu mai participe atât de des la evenimente sau simple ieșiri, ori de câte ori ies în oraș, Vladimir și Alice o iau cu ei și pe Zora. Cei doi au explicat că așa li se pare firesc, să-și crească singuri copilul și să-și petreacă cât mai mult timp în compania acestuia. Astfel, deși oboseala începe să-și spună cuvântul, tinerii nu au luat în considerare ideea de a angaja o bonă. „O luăm cu noi la evenimente pentru că nu avem cu cine să o lăsăm, dar e ceva normal pentru noi să stăm tot timpul cu ea”, a  mai adăugat Vladimir, pentru sursa anterior menționată.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1