Andreea Antonescu s-a despărțit de noul iubit, după doar o lună de relație. Care au fost motivele separării

andreea-antonescu-stefan-manolache.jpg

Andreea Antonescu și noul iubit au decis să pornească pe drumuri separate
Foto: Click!

Andreea Antonescu (36 de ani) părea că radiază de fericire în compania noului său iubit, chiar dacă anunțase în aceeași perioadă că a decis să pună capăt mariajului cu fostul soț, Traian Spak, cu care a fost căsătorită aproximativ 9 ani. Se pare că povestea de iubire dintre ea și cel care a făcut-o să se îndrăgostească din nou, Ștefan Manolache, nu a fost însă una de lungă durată.

Viața amoroasă a Andreei Antonescu nu este una tocmai roz în ultima perioadă. Dacă după ce a anunțat divorțul de fostul soț și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, Ștefan Manolache, se pare că și relația cu acesta s-a încheiat în cele din urmă, la doar o lună de când cei doi au anunțat că formează un cuplu și păreau extrem de fericiți unui în compania celuilalt. 

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit 

După doar o lună de relație însă, se pare că cei doi au decis că ar fi cel mai bine să meargă pe drumuri separate. Astfel,  Andreea Antonescu este din nou singură, după scurta poveste de dragoste trăită alături de Ștefan Manolache, reporter special la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1.

Chiar dacă recent declarau că se înțeleg foarte bine, iar cei doi și-au cunoscut unul altuia și câțiva membri ai familiei, potrivit Cancan, Andreea și Ștefan s-au despărțit. Fetița Andreei îl cunoscuse deja pe iubitul mamei sale, iar Ștefan Manolache o dusese pe Andreea la Iași, unde artista i-a cunoscut părinții, astfel că relația lor părea una serioasă. 

Motivul despărțirii ar fi că la urechile Andreei au ajuns informații despre unele ieșiri ale iubitului său și asta ar fi pus capac, potrivit sursei anterior menționate.

andreea_antonescu_iubit.jpg

Cei doi au avut o relație scurtă, de doar o lună
Foto: Antena Stars

Cine este Ștefan Manolache

Ștefan este cunoscut în cercurile mondene din București, ieșind la evenimente de acest gen și având și relații amoroase cu domnișoare cunoscute din showbiz-ul autohton. De ceva vreme, tânărul este reporter special la „Acces Direct”. Înainte de debutul la TV, el a bifat relații cu femei cunoscute precum Ioana Grama, blogger, dar și cu Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezoane „Bravo, ai stil”. 

Ce spunea Adreea Antonescu despre iubitul ei, la începutul relației

Andreea Antonescu era tare fericită acum aproximativ o lună, atunci când s-a îndrăgostit din nou. „Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan”, spunea aceasta în urmă cu ceva vreme, potrivit Viva. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1