EXCLUSIV Andreea Antonescu și-a chemat soțul în țară pentru divorț. Solista se afișează deja cu noul iubit

andreea_antonescu_iubit.jpg

andreea antonescu iubit
Andreea și Ștefan, iubitul său, au început deja să se afișeze la evenimente mondene
Foto: Click!

Andreea Antonescu, îndrăgita solistă care a revenit anul acesta să cânte în trupa Andre, are o viaţă amoroasă complicată. Andreea Antonescu (37 de ani) s-a despărţit de soţul ei, afaceristul Traian Spak (37 de ani) și are o nouă relaţie cu reporterul Ştefan Manolache (26 de ani), de la Antena 1, despre care s-au scris multe în ultima vreme.

Pentru a clarifica divorțul de Traian Spak, dar și noua relație cu Ștefan Manolache, Andreea Antonescu ne-a acordat un interviu exclusiv la petrecerea „7 Seri Trends”.

Click!: Eşti supărată că în ultima vreme s-au scris lucruri despre care spui că nu sunt reale...

Andreea Antonescu: Pune-te în locul meu pentru o secundă! La cât de puțin costă să dai un telefon, putem să ne deranjăm să sunăm ,mai ales că răspund la orice apel. Nu contează că se scrie urât, ci că se scriu neadevăruri. Şi asta mă deranjează cel mai tare. Dar experienţa şi cariera de 20 de ani m-a învăţat că profesioniştii nu ar reacţiona aşa. Însă fiecare pădure cu propriile uscăciuni…

Eşti din nou pe val și vei avea o nouă piesă...

Da, e lansată, se numeşte „Iubire pe acte”...

Mă gândeam la una şi mai nouă, că asta are deja aproape două luni...

Păi nu se învecheşte aşa de repede... Am în lucru o altă piesă nouă, deşi atât vinurile, cât şi hiturile îşi cresc valoarea în timp. Va fi o surpriză și sper să o lansez în cel mai scurt timp.

Ai devenit mai înţeleaptă o dată cu trecerea timpului...

O dată cu noua tunsoare şi cu vopsirea părului… Blondul şi-a mai pus amprenta asupra inteligenţei mele.

Cât stai în studioul de înregistrări?

Depinde de situaţii. Uneori îmi place sau simt să fiu acolo pentru a-mi pune amprenta pe o piesă. Dar alteori pot să fiu norocoasă, să rezonez cu cei de la studio și ei să-mi dea o piesă care să-mi placă de la cap la coadă.

Traian Spak va sta în ţară 30 de zile ca să divorţeze de Andreea Antonescu

Ne-ai povestit ceva şi de o nouă piesă cu Andre...

Bineînţeles că va fi o piesă nouă cu Andre. Dar atât proiectul Andre, cât şi cele separate ale fiecăreia dintre noi merg în continuare. Avem mai multe piese demo care ne-au atras atenția. Dar fiind ambiţioase şi perfecţioniste de mici, alegem totul cu atenție. Andreea Bălan este jumătatea mea.

andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani
foto: arhiva personală

Apropo de „jumătate”, cea din America ce mai face?

Am atâtea „jumătăţi”, dar cea mai importantă a vieţii mele rămâne Sienna (fiica solistei, de 8 ani – n.r.). „Jumătatea” din America este bine, nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorţa la notar. Aşa e civilizat.

Se zvoneşte că eşti din nou îndrăgostită...

Nu ştiu ce se zvoneşte, dar de trei săptămâni sunt racită. Întotdeauna am fost îndrăgostită şi mi-a plăcut viaţa cu bune şi cu rele. Dacă nu e în dreapta, e în stânga. Trăiesc fiecare secundă cu persoane care merită să-mi capteze din timpul meu.

Citește și:

EXCLUSIV! Andreea Antonescu, adevărul despre divorț: «În curând veți afla bomba!»

Andreea Bălan se mărită, Andreea Antonescu divorțează. Fetele de la Andre fac dezvăluiri intime

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea antonescu si noul iubit stefan manolache

    Deși părea că nu stă prea bine pe plan sentimental, după ce a anunțat că divorțează de Traian Spak, iată că Andreea Antonescu (37 de ani) și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr cu 11 ani mai mic. Ștefan Manolache este din Iași, împlinește 27 de ani în luna decembrie și nu este străin de lumea mondenă. Este supranumit “Prințisorul taxiurilor”, întrucât familia sa deține o companie de taximetrie în orașul natal. Ștefan mai are doi frați, unul mai mic și unul geamăn.

  • andreea antonescu stefan manolache

    Andreea Antonescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ştefan Manolache, reporter la emisiunea "Acces Direct" (Antena 1), relaţia lor fiind una asumată, deşi artista nu este o femeie liberă, cel puţin nu şi în acte. Cântăreaţa s-a separat de Traian Spark, tatăl fetiţei sale, dar nu au divorţat oficial. Weekendu-ul trecut, solista şi noul ei iubit au mers la Iaşi, oraşul natal al lui Ştefan, unde au ieşit la masă cu părinţii tânărului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1