Andreea Antonescu, nevoită să renunţe la iubit din cauza soţului? Divorţul artistei, mutat la tribunal

andreea.jpg

andreea antonescu invitata la catalin maruta
Andreea Antonescu a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruţă despre despărţirea de Ştefan Manolache
foto: Pro TV

Andreea Antonescu a confirmat că ea şi Ştefan Manolache nu mai formează un cuplu. Realaţia lor a luat sfârşit după doar 3 luni de iubire, soţul artistei, care locuieşte în America, având se pare un cuvânt greu de spus în decizia ei de a pune punct poveştii.

Andreea Antonescu a vorbit în premieră despre despărțirea de fostul iubit. Artista, invitată la Pro Tv, în emisiunea lui Cătălin Măruță, a povestit cine a decis ca relația lor să se oprească. Întrebată care au fost motivele ce au dus la separarea de Ştefan Manolache după numai trei luni şi jumătate de relație, Andreea a recunoscut că și divorțul de fostul soț a influențat situația.

”M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine. Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşi prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă.”, a spus artista.

Deși pe parcursul interviului a evitat să intre în detalii despre relația abia închieata, Cătălin Măruță a fost curios să afle dacă totuși mai există vreo șansă ca cei doi să formeze un cuplu, după pronunțarea divorțului. ”Niciodată să nu spui niciodată, totul este posibil cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a spus Andreea Antonescu.

După dezvaluirile despre despărțire, artista l-a surprins pe Cătălin Măruță cu un nou videoclip pe care l-a lansat în premieră. În clip, fostul iubit al

acesteia joacă rolul jumătății ei.

 

 

Citeşte şi:

 

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu. «Prințișorul taxiurilor» are în spate un trecut controversat

Andreea Antonescu s-a despărțit de noul iubit, după doar o lună de relație. Care au fost motivele separării

 

Loading...

Citește și

  • andreea antonescu si iubitul ei stefan manolache

    A ieşit soarele şi pe strada Andreei Antonescu care pare că este din nou îndrăgosită. Solista a avut parte de prima ieşire mondenă alături de iubitul ei, Ştefan Manolache, reporter la Antena 1, iar duminică vor apărea şi la prima emisiune în calitate de cuplu, la „Ghiceşte vedeta”, la Antena Stars. Click! a aflat de la solista din trupa Andre totul despre noul iubit.

  • andreea antonescu stefan manolache

    Andreea Antonescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ştefan Manolache, reporter la emisiunea "Acces Direct" (Antena 1), relaţia lor fiind una asumată, deşi artista nu este o femeie liberă, cel puţin nu şi în acte. Cântăreaţa s-a separat de Traian Spark, tatăl fetiţei sale, dar nu au divorţat oficial. Weekendu-ul trecut, solista şi noul ei iubit au mers la Iaşi, oraşul natal al lui Ştefan, unde au ieşit la masă cu părinţii tânărului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1