Andra și Măruță își aniversează băiețelul! David a împlinit 8 ani

andra-david-zi-de-nastere-8-ani.jpg

David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, a împlinit 8 ani
Foto Instagram

Zi mare în familia Măruță! Băiețelul Andrei și al lui Cătălin a împlinit 8 ani, iar cei doi s-au întrecut în urări pe rețelele de socializare. David este acum băiat mare, însă cuplul parcă și-ar dori să oprească timpul în loc pentru a se bucura la nesfârșit de această perioadă în care își retrăiesc copilăria alături de micuții lor.

Odată cu timpul frumos de afară a venit și o zi cu totul specială în familia Măruță. Andra și Cătălin s-au pus pe organizat aniversarea băiețelului lor, David, care a crescut și s-a transformat în copia fidelă a prezentatorului TV, așa cum fanii familiei au observat.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a împlinit 8 ani 

Băiatul a împlinit frumoasa vârstă de 8 ani și, cum din această zi nu puteau lipsi urările, părinții lui i-au scris lui David câteva rânduri pe rețelele de socializare, iar băiețelul a primit ulterior și sute de mesaje din partea admiratorilor părinților lui. 

„El se face mare, nouă ne crește sufletul! De ziua lui, aș vrea să îi mulțumesc că mă face să mă simț și eu copil, mă face să râd în fiecare zi și mă ajută să nu uit ce înseamnă fericirea pură. La mulți ani, dragul meu! Te iubesc!”, este mesajul transmis de Andra în mediul online, de ziua băiețelului ei. 

david-catalin-maruta.jpg

David îi seamănă din ce în ce mai mult lui Cătălin Măruță
Foto Instagram

„David este curajos, independent, vesel, inteligent, ambițios și creativ. Știu că cei mici moștenesc lucruri de la noi, dar mă uit la el cu admirație și uneori mi-aș dori să fie invers. Cred că e un om mai bun ca mine. E un copil extraordinar, ca adult va fi senzațional! Te iubesc, David! La mulți ani! Să te bucuri mereu de fiecare zi cum faci astăzi!”, a scris și Cătălin Măruță pe contul său de socializare.

Părinții lui David au fost discreți în ceea ce privește modul în care au ales să sărbătorească această zi, însă suntem sigur că au făcut tot posibilul ca fiul lor să se bucure de aniversarea lui exact așa cum își dorește.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008 și, pe lângă David, mai au împreună o fetiță, pe nume Eva, iar dacă mai devreme am constatat că fiul seamănă cu tatăl lui, micuța cuplului se pare că și-ar dori să calce pe urmele mamei ei, asta după ce un duet cu cele două a ajuns rapid viral pe internet. 

andra-catalin-maruta-familie.jpg

Andra și Cătălin Măruță au o familie frumoasă
Foto Instagram

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andra

    Andra lansează o nouă piesă în limba română, o melodie de dragoste, intitulată „Supereroi“. În videoclip, artista joacă alături de un tânăr actor despre care se tot aude în ultima vreme: Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu.

  • andra fetita

    Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri! Pe lângă faptul că au o căsnicie de peste 10 ani, cei doi copii, David (7 ani) și Eva(3 ani ), sunt cu adevărat comorile lor. Recent, părinții ne-au arătat că micuții încep să arate că sunt talentați, după ce un clip scurt în care fetița lor cântă alături de Andra a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1