Andra, imagini emoționante de familie! Micuții ei au avut prima serbare

andra-serbari-copii.jpg

Andra și Cătălin Măruță au mers să-i susțină pe micuții lor la serbările de Crăciun
Foto Instagram

Andra a trăit din nou emoțiile primelor serbări, alături de cei doi copii ai săi, Eva și David, care au avut prima experiență de acest gen. Cântăreața și soțul ei, Cătălin Măruță, au participat cu sufletul la gură la cele două frumoase evenimente, pentru a-i încuraja și susține pe „spiridușul” David și pe „fulgul de nea” Eva. Ulterior, Andra a împărtășit și cu admiratorii săi virtuali imaginile emoționante de la serbările celor mici.

Andra a dezvăluit că a petrecut clipe magice alături de cei doi micuți ai ei, care s-au pregătit cum se cuvine pentru serbările de la școală și, respectiv, grădiniță. Cântăreața și soțul ei au fost extrem de emoționați, având în vedere că micuța Eva, în vârstă de 3 ani, a avut un rol important în prima ei serbare de la grădiniță.

andra-maruta-david-serbare.jpg

Toată familia a mers să-l susțină pe David la serbarea de Crăciun
Foto Instagram

Andra, emoționată la serbările copiilor ei

David, care are 7 ani și este un pic mai mare decât surioara lui, a mai trecut, astfel, prin serbările organizate de grădiniță, însă anul acesta și-a făcut părinții mândri după ce a jucat rolul unui spiriduș în cadrul primei serbări organizate de școală, de data aceasta. 

Cei doi frățiori și-au învățat bine poeziile și au făcut un spectacol frumos, numai bun pentru a-și emoționa părinții. La serbarea lui David a fost prezentă și Eva, dar și viceversa. Fetița și-a asortat chiar rochița cu costumația fratelui ei, în semn de susținere. Artista a făcut publice ulterior imaginile de la evenimente şi și-a înduioșat fanii.

andra-eva-serbare.jpg

Micuța Eva a fost un fulg de nea în serbarea de la grădiniță
Foto Instagram

„Un fulg de nea a apărut în viața noastră și acum a avut prima serbare. Te iubim, Eva”, a scris Andra, pe contul personal de Instagram. În urmă cu o zi, cei doi părinţi au fost să-l susţină şi pe David, la serbarea de Crăciun. „Spiridușul David ne-a adus la serbare. Eva și-a asortat rochița, așa că am petrecut doar clipe magice azi. Bineînteles, îl așteptam cu drag pe Moşul”, a adăugat atunci artista. 

 

Loading...

Citește și

  • Noaptea dintre ani e una albă şi foarte încărcată pentru artiştii de top care au plină agenda de spectacole. Printre ei se află şi cele cinci vedete faimoase, Lidia Buble (25 de ani), Antonia (29 de ani), Andra (32 de ani), Andreea Bălan (34 de ani) şi Deea Maxer (28 de ani), care se vor întoarce acasă cu sacul plin de bani. Ele vor găsi însă şi răgazul să ciocnească un pahar de şampanie cu partenerii lor de viaţă, la fel de cunoscuţi ca şi ele.

  • andra vocea romaniei rochie rosie

    Două dive, aceeași rochiță roşie! De regulă, vedetele poartă în emisiuni TV toalete propuse de stilişti plătiţi special să le îmbrace cât mai original. Iată însă că două vedete de top s-au pomenit purtând acelaşi model de rochie la interval de câteva săptâmâni, pe două posturi cu mare audienţă.