Andra a vorbit despre primul sărut cu Măruță. Unde s-a întâmplat

18_3.jpg

Andra a povestit când și unde s-a sărutat prima oară cu Măruță

Andra a povestit despre primul sărut pe care l-a avut alături de soțul ei, Cătălin Măruța. Artista nu a fost timidă și a povestit totul pe blogul personal fără niciun fel de inhibiții. Andra și Cătălin Măruța au devenit soț și soție în anul 2008, iar din momentul în care au apărut în viețile lor cei doi copii, familia lor s-a întregit.

Andra a făcut o declarație foarte picantă prin care a dezvăluit unde s-a sărutat pentru prima oară cu soțul ei, prezentatorul tv, Cătălin Măruță. Totul s-a petrecut la mare, într-o seară, iar din acel moment, cei doi au realizat faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt și nu a durat mult până și-au unit destinele. 

"Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt", a delcarat Andra, conform andraonline.ro, mărturisind când și unde a avut loc primul sărut alături de Cătălin Măruță. 

Andra este noul jurat de la Vocea României și este foarte încântată de faptul că ocupă respectivul scaun. Ea a mărturisit că în cadrul show-ului nu contează decât vocea concurenților. 

„Doar vocea contează – da, chiar cred acest lucru după prima zi petrecută la filmările de la Vocea României și mă bucur că muzica îi adună laolaltă pe cei mai talentați, din toate zonele țării. Dincolo de aspectul fizic, de locul în societate, de situația materială, vocea este cea învingătoare și eu sunt onorată că am șansa de a lucra cu oameni atât de frumoși și dedicați unui țel aparte: de a celebra notele muzicale în toată complexitatea lor. Să nu credeți că o experiență de acest gen nu m-a scos din zona de confort. Bineînțeles că am fost și emoționată, este și normal!, mai ales că e vorba de un show de divertisment atât de iubit la noi în țară, dar totodată sunt obișnuită să ma dedic (aproape) cu totul când sunt implicată într-un proiect nou. M-a ajutat mult experiența avută la Vocea Romaniei Junior, dar miza e mult mai mare în acest caz , la propriu și la figurat”, a fost mesajul scris de Andra pe blog.

loading...
Loading...

Citește și

  • La 50 de ani de la prima ediţie, ”Cerbul de Aur” va reuni, la sfârşitul lunii august, solişti cu voci de aur, printre care Andra (31 de ani), Delia (36 de ani), Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana (48 de ani), The Motans, Carla’s Dreams, Flavius Teodosiu şi The Humans. Premiul cel mare, pe care se vor duela 15 concurenţi din întreaga lume, este în valoare de 25.000 de euro.

  • Andra a dezvăluit cum se menține în formă și cum reușește să scape de kilogramele în plus. Artista are foarte mare grijă ca imaginea ei să fie perfectă, însă de curând ea a fost criticată că s-a îngrășat. Astfel că, Andra s-a pus pe treabă și este determinată să piardă în greutate.