Anda Adam petrece la nunta fratelui în Australia. Cum arată mirii în ziua cea mare

anda_adam_frate.jpg

amda adam frateAnda Adam nu putea lipsi de la nunta fratelui săuFoto: arhivă personală
Anda Adam, frate anda adam, nunta frate anda adam, frate anda adam australia, anda adam familie, anda adam familie australia
de Alexandra Albert

Anda Adam şi-a anulat concertele pentru acest final de săptămână pentru a participa la un eveniment grandios în familie. Vlad, fratele solistei s-a însurat, iar celebra artistă nu putea să lipsească de la nunta care a avut loc în Austalia. Imagini de la ceremonia religioasă emoţionantă a mirilor, dar şi cu tatăl cântăreţei, îmbrăcat la patru ace, au fost publicate de Anda Adam pe reţelele sociale.

E petrecere mare în familia Andei Adam (38 de ani). Artista a fost invitată la nunta fratelui său Vlad, care locuieşte de peste 10 ani în Australia, prilej cu care a petrecut mai mult timp cu cei dragi. Pe tatăl ei, cu care nu a mai apărut la un eveniment public de la nunta din 2015 cu Sorin, Anda l-a luat acum chiar cu ea la coafor, tocmai pentru a sta mai mult în compania lui. 

nunta_frate_anda.jpg

anda adam familieFratele Andei Adam s-a însurat cu Melanie, un superb fotomodelFoto: arhivă personală

tata_adam.jpg

adrian adam tata anda adamAdrian Adam, tatăl Andei AdamFoto: arhivă personală

Cine este fratele Andei Adam. Vlad s-a însurat în Australia cu un fotomodel

Dacă Anda Adam nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre fratele solistei nu se ştiu prea multe. Vlad are se pare o firmă prin care oferă servicii de design auto şi este ca şi sora lui pasionat de fitness, iar dovadă stau imaginile cu el . În urmă cu aproape doi ani, tânărul a cunoscut-o pe actuala lui soţie, Melanie, cu care a ajuns în faţa altarului în urmă cu puţin timp.

miri.jpg

nunta frate anda adamMireasa fratelui Andei Adam, extrem de emoţionată la ceremonie Foto: arhivă personală

După fusul orar din Queensland, cei doi au avut ceremonia în jurul orei 16.00 (09.00 ora României). Imagini cu mirii extrem de emoţionaţi şi cu superba soţie a fratelui artistei au fost publicate de Anda Adam pe Instagram. Nu doar cei doi protagonişti au fost emoţionaţi, ci şi tatăl artistei, Adrian Adam.

anda_adam_si_melanie.jpg

anda adam cumnata melanieAnda Adam şi Melanie, proaspăta soţie a fratelui ei VladFoto: arhivă personală

Anda Adam, mireasă în 2015

Părintele artistei a mai trecut şi la nunta Andei prin emoţii uriaşe. În vara lui 2015, când cântăreaţa a ajuns în faţa altarului cu soţul ei Sorin, tatăl a fost mereu lângă ea.

anda-adam-si-tatal-sau.jpg

anda adam tataTatăl Andei Adam, la fel de emoţionat şi la nunta fiicei din 2015foto: Click!

Înainte de a păşi în biserică, Adrian Adam a reuşit să se adune şi să spună câteva cuvinte, sub presiunea momentului. ''Sunt superfericit. Este prima căsătorie în familie. Îi doresc multă fericire alături de soţul ei'', mărturisea atunci tatăl Andei Adam, vizibil emoţionat.

 

 

Citeşte şi:

 

Anda Adam, camuflată pe stradă

Rivale până la capăt! Anda Adam a "taxat-o" pe Bianca Drăguşanu în emisiunea lui Victor Slav

 

 

Loading...

Citește și

  • anda adam, silicoane, exatlon

    EXCLUSIV Când se întoarce Anda Adam pe scenă. Ce spune medicul care a operat-o

    Urmează o perioadă grea pentru Anda Adam! Cântăreaţa strânge din dinţi după ce a fost operată săptămâna trecută la genunchi în urma accidentului suferit la "Exatlon" (Kanal d). Ea a ajuns deja acasă, fiind externată duminică, iar acum este îngrijită de cei dragi ca să poată se se întoarcă mai repede în activitatea ei muzicală. Solista se deplasează tot cu ajutorul cârjelor şi va continua să facă acest lucru şi în următoarea lună. Există şi veşti bune, însă, venite chiar de la medicul care a operat-o pe solistă.

  • Cum arată Anda Adam în costum de baie, la 38 de ani! În ce locație sfidează vedeta gerul

    Anda Adam le-a făcut recent o surpriză admiratorilor ei, după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din vacanța exotică pe care și-a programat-o alături de familie. Vedeta a pozat în costum de baie, iar comentariile apreciative venite din partea internauților s-au ținut lanț!