Soțul Andei Adam a fost condamnat la trei ani de închisoare

anda_si_sorin.jpg

Soțul Andei Adam a fost condamnat la trei ani de închisoare

Anda Adam și soțul ei trec prin momente grele deoarece el a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a fost judecat pentru că a falsificat carduri. El a fost condamnat la trei ani de închisoare și a fost amendat cu 55.000 de lei. Cei trei ani primiți de Sorin Andrei Nicolescu sunt cu suspendare.

Sorin Andrei Nicolescu și-a recunoscut vina, iar sentința sa a fost dată la sfârșitul anului 2018, potrivit cancan.ro. Alături de alți patru bărbați, el a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru infracțiuni de falsificare a mai multor carduri bancare.

"Condamnă pe inculpatul Nicolescu Sorin Andrei la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare şi 3 (trei) ani interzicerea drepturilor prev. de art. de art. 64 alin. 1 lit. a teza II-a, lit. b C.pen. din 1969 ca pedeapsă complementară în conformitate cu dispoziţiile art. 65 alin. 2 și 3 C.pen. din 1969 pentru săvârşirea infracţiunii de falsificarea instrumentelor de plată electronică în formă continuată.

În baza art. 27 alin. 1 din Legea 365/2002 cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen. din 1969 şi art. 5 C.pen. şi art. 480 alin. 4 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul Nicolescu Sorin Andrei la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată", potrivit sursei citate.

Loading...

Citește și

  • Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România a revenit pe micile ecrane și cu câteva noutăți, atât în privința regulilor competiției, cât și în ceea ce le privește pe noile concurentele care sunt hotărâte să obțină marele premiu în acest sezon! După ce Iulia Albu și-a schimbat aria de interes și nu mai ocupă scaunul de unde le critica sau aprecia ținutele participantelor, producătorii emisiunii au făcut câteva schimbări în privința formatului emisiunii.

  • Designera Claudia Iosif, alintată „Babs” de cântărețul Dorian Popa (30 de ani), a fost sărbătorită marți în cadrul unei superpetreceri organizată în oraș. Dorian i-a invitat la eveniment pe cei mai buni prieteni ai lui din showbiz.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1