Rivale până la capăt! Anda Adam a "taxat-o" pe Bianca Drăguşanu în emisiunea lui Victor Slav

anda_adam_vulturi.jpg

anda adam
Anda Adam nu a uitat-o pe Bianca Drăguşanu
Foto: arhivă personală

Deşi teoretic nu ar trebui să mai aibă nimic una cu cealaltă, Anda Adam şi Bianca Drăguşanu rămân rivale toată viaţa. Cântăreaţa a fost cea care în prima ediţie a emisiunii lui Victor Slav de la Kanal d nu s-a putut abţine şi a adus-o în discuţie pe fosta prezentatoare "Te vreau lângă mine", lăsând să se înţeleagă că nu a trecut peste atacurile din trecut.

Este de notrorietate faptul că Bianca Drăguşanu şi Anda Adam nu sunt cele mai bune pritene şi că de fiecare dată când au avut ocazia s-au atacat direct sau pe la colţuri. În emisiunea lui Victor Slav de la Kanal d, care a avut premiera vineri seara, solista nu a ratat momentul să-i dea peste nas fostului iubit aducând-o în discuţie pe Bianca Drăguşanu. Dar cum s-a ajuns la acest subiect sensibil? 

Într-o discuţie pe care băieţii o aveau despre replicile perfecte de agăţat, Anda s-a ridicat de pe canapea şi a venit răzând să bată palma cu fostul ei iubit. Acesta a fost momentul în care Victor a încercat o glumă şi a rugat-o pe femeia care i-a fost parteneră înainte de realaţia cu Bianca să ia loc pentru ca soţul ei să nu se supere. Replica tăioasă a Andei Adam a venit instant. 

victor_si_anda.jpg

victor slav anda adam emisiune
Victor Slav şi Anda Adam, în emisiunea de luni seară de la Kanal d
foto: captură video

"Anda, lasă-mă să vorbesc! Acum că sunt singur aici, să nu zică soţul tău ceva (n.r. Sorin Andrei)", a spus amuzat gazda emisiunii în glumă. Anda nu s-a putut însă abţine şi a continuat. "Poate să nu zică altcineva. Bagă, pentru Bianca Drăguşanu", a spus artista uşor deranjată. 

Anda şi Victor au format un cuplu timp de 6 ani. La scurt după despărţire, omul de televiziune a cunoscut-o pe Bianca Drăguşanu în platoul emisiunii "Dansez pentru tine" şi au început o relaţie. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani, dar la şase luni după nuntă au divorţat. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe în urmă cu aproape doi ani, iar în această vară au anunţat că nu mai formează un cuplu, ci rămân doar prieteni de dragul copilului lor.       

Loading...

Citește și