Anca Serea, răspuns pentru cei care i-au criticat cea de-a șasea sarcină

anca-serea1.jpg

Anca Serea le-a răspuns cârcotașilor care au comentat cu privire la cea de-a 6-a ei sarcină
Foto Instagram

Iată că visul Ancăi Serea s-a îndeplinit și, dacă vedeta mărturisea cu ceva timp în urmă că și-ar mai dori copii, se pare că rugile i-au fost ascultate! Deși viitoarea mămică este în culmea fericirii la gândul că se va mări familia, se pare că nu toți admiratorii acesteia au fost încântați de veste, chiar dacă nu este vorba de viața lor.

Cea de-a șasea sarcină a Ancăi Serea a stârnit un val de controverse în mediul online, după ce vedeta a anunțat în cele din urmă că va deveni din nou mămică, fiind deja însărcinată în 6 luni. Tocmai pentru a evita criticile, probabil, soția lui Adi Sînă a decis să își țină sarcina ascunsă o perioadă, însă dacă în primele luni s-a putut acest lucru, în cele din urmă vedeta a făcut totul public. 

Cum a răspuns Anca Serea criticilor cu privire la sarcina sa

Cuplul Serea-Sînă urmează să întâmpine pe lume o fetiță și viitorii părinți sunt în culmea fericirii, însă Anca a cam fost criticată de prietenii săi virtuali de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că va deveni din nou mămică, mai ales după ce a povestit că starea ei de sănătate s-a agravat din cauza lipsei somnului. 

anca-serea-familie.jpg

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă
Foto Instagram

„Așa se fac banii..Faci copii ca să tot apari la TV să intre banii în cont, să tot fii invitată la emisiuni. Cu atâtea femei pe lângă copiii ăștia să tot faci copii, are cine să îi crească”, „Și o bonă care să se ocupe de copii, o bucătăreasă pentru gătit și o femeie de serviciu la curățenie! Cred că le aveți pe toate”, „Nu prea cred că îi creșteți voi..doar așa pentru plimbări..E greu cu șase copii”, „Să muncească ea pe 1700 de lei pe lună, să vedem mai face 6 copii?!” au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Aceasta le-a dat fanilor imediat răspunsul: „O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mam”, a explicat vedeta. 

Ce nume va primi micuța Ancăi Serea și a lui Adi Sînă

Anca și Adi s-au gândit la toate detaliile venirii pe lume a micuței lor și au ales pentru aceasta un nume special. Fetița se va numi Leeah, iar frățiorii ei numeroși abia așteaptă să o poată strânge în brațe. Anca dezvăluia, în urmă cu ceva vreme, pe când avea doar 5 copii, că își mai dorește încă doi, deci, cine știe ce va mai urma în familia Serea-Sînă?! Acum vedeta este cu un copil mai aproape de idealul ei în ceea ce privește familia. 

„În familia noastră e așteptată cu mult drag, este fetiță și se va numi probabil Leeah, frățiorii ei vor decide! Va mulțumim tuturor pentru gândurile bune și pentru că ne sunteți mereu alături în cele mai importante momente din viață. Pupici voioși și îmbrățișări calde de la o mămică emoționată, recunoscătoare și foarte fericită!”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare. 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea

    Anca Serea (38 de ani) este însărcinată pentru a şasea oară. Ştirista va naşte în această vară o fetiţă, fiind deja gravidă în 6 luni. Secretul a fost dezvăluit chiar de vedetă, care a acceptat să apară într-un pictorial cu burtica deja conturată la vedere pentru coperta Revistei Unica. Luna trecută, şatena a atras toate privirile la Premiile Gopo, unde nimeni nu a ştiut că sub rochia elegantă, într-o nunaţă de roşu aprins, se ascunde o sarcină avansată.

  • Anca serea si adi sana impreuna cu patru din cei cinci copii

    Fosta ştiristă Prima TV Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, se află din nou în centrul atenţiei pentru că va deveni mamă pentru a şasea oară, iar soțul Adi Sînă (42 de ani) e în culmea fericirii. Astfel, peste mai puțin de patru luni, Anca Serea şi Adi Sînă își vor mări din nou familia cu încă un membru, care de această dată va fi fetiţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1