Anca Serea nu mai scapă de problemele de sănătate: «Nu-mi permit să depun efort»

anca-serea-probleme-de-sanatate.jpg

Anca Serea, mămica eroină
Foto: Captură Viva

Anca Serea a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza anemiei severe cu care se confruntă, însă soția lui Adi Sînă continuă să fie la fel de activă și să își păstreze rolul de „mămică eroină”, chiar dacă acest lucru înseamnă că neglijează somnul. De asemenea, Anca nu își uită nici carieră, implicându-se în diverse proiecte, iar toate aceste lucruri cumulate îi pun și mai mult în pericol sănătatea. Iată declarațiile!

Anca Serea a dezvăluit încă de anul trecut că se confruntă cu probleme grave de sănătate, care nu dispar de la sine, având în vedere și stilul de viață al vedetei. Anca a fost adesea denumită „mămică eroină”, și pe bună dreptate! Este, într-adevăr, greu să mai dormi atunci când trebuie să te ocupi de 5 copii și mai ai și o carieră în spate. Dacă în 2018 dezvăluia că atunci când încep copiii ei școala nu reușește să doarmă mai mult de 4 ore pe noapte, iar acest lucru își spune cuvântul din ce în ce mai tare în cazul soției lui Adi Sînă. 

Anca Serea, despre problemele ei de sănătate. Lipsa somnului își spune cuvântul 

Anca are cinci copii, diverse proiecte în care se implică și, astfel, o responsabilitate imensă, toate acestea deși se confruntă încă din copilărie cu o anemie severă. După ce anul trecut a avut o serie de episoade în urma cărora a ajuns la perfuzii, Anca Serea a explicat în ce stare se află acum și ce interdicții are din cauza problemelor de sănătate, de care încă nu a scăpat complet.

anca-serea-familie.jpg

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă
Foto Instagram

Deși a reușit să-și amelioreze problemele de sănătate, Anca este departe de a se vindeca, așa cum a mărturisit recent pentru revista Viva.  „Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a declarat Anca Serea.

„Nu am de ce să mă plâng, fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele și pot să am grijă și de copii, să și gătesc, să mă duc și la coafor, să fac și întâlnirile și joburile, chiar dacă asta presupune poate pentru unii oameni niște eforturi ieșite din comun. Am foarte puține ore de somn, patru, cinci ore pe noapte, dar copiii mă țin foarte mult in priză si-mi dau super energie si lucrurile se leaga si sunt motivate sa nu renunt”, a mai spus aceasta. 

Anca Serea, în vârsta de 38 de ani, pare o adevărată forță a naturii atunci când vine vorba de copiii ei, cărora nu le lipsește niciodată nimic, chiar dacă acest lucru înseamnă mai puține ore de somn pentru mămică. Pe David (19 ani) şi pe Sara (13 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (7 ani şi jumătate), Ava (5 ani şi jumătate) şi Moise (3 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea

    Emoţii puternice o încearcă pe Anca Serea marţi (26 martie), ziua fiind una cu adevărat specială în familia ei. Vedeta tv îl aniversează pe cel mai mare dintre copii. Este vorba despre fiul ei, David, care a împlinit 17 ani şi s-a transformat într-un puşti cu lipici la fete.

  • anca serea mama

    Anca Serea sau mămica eroină a showbizului românesc are un ajutor de nădejde. Fostei prezentatoare tv i-ar fi şi greu să se descurce singură cu cinci copii, mai ales că soţul ei, solistul Adi Sînă este mult timp plecat de acasă la concerte. Deşi are o bonă, bruneta se mai bazează pe sprijinul cuiva din familie care o iubeşte necondiţionat şi îi face toate treburile casnice.