Anca Serea, gravidă a șasea oară, șochează: “Ne dorim și al șaptelea copil”

2-bd-1-6col-98515151515.jpg

anca serea, mame eroine, adi sina, raluca ex angels, nicoleta luciu
Familia Sînă câştigă bani frumoşi de pe urma reclamelor în care apar cu toţii

Chiar în Săptămâna Mare, Anca Sînă Serea a împărtăşit cu fanii ei o mare bucurie pentru ea şi familia ei: la 38 de ani este însărcinată în şase luni şi aşteaptă încă o fetiţă pe care ea şi soţul ei au şi hotărât cum o va chema. Click! a stat de vorbă cu fosta ştiristă şi a aflat câteva detalii despre această minunată perioadă din viaţa ei.

La 38 de ani, Anca Sînă Serea i-a uimit pe toţi cu sarcina cu numărul 6. „O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii #”, a scris Anca Sînă Serea pe pagina ei de Facebook.

Click! s-a întâlnit în urmă cu câteva săptămâni cu fosta ştiristă la un eveniment monden în care era una dintre imaginile unei campanii şi pur şi simplu radia de fericire şi strălucea. Atunci ea îi mulţumea public mamei ei, care o ajută cu copiii, îi este alături şi o sprijină. Au trecut doar câteva zile de atunci şi iată că Anca, la fel de frumoasă şi radioasă, a anunţat că va deveni mămică. Am vrut să ştim mai multe detalii şi am reuşit să-i “furăm” câteva vorbe. 

2-bd-2-25col-8956154151251.jpg

anca serea, mame eroine, adi sina, raluca ex angels, nicoleta luciu
Astă-vară, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Anca Serea cu cei 5 copii la plajă

“Este o zi foarte plină şi nu prea am timp, cu toate aceste veşti. Am ales numele deja, am vrut să fie din acelaşi registru, de nume biblice pe care le poartă copiii mei, şi Sarah şi-a dorit foarte mult să o numim după Prinţesa Leia din «Star Wars» şi am făcut un compromis, numind-o Leeah, tot un nume biblic”, ne-a spus Anca Serea.

2-bd-4-25col-89451511.jpg

anca serea, mame eroine, adi sina, raluca ex angels, nicoleta luciu
Fiul cel mare, David, e un sprijin de nădejde

Iar ca o curiozitate, ea şi soţul ei Adi Sînă (42 de ani), nu se vor opri aici, căci îşi mai doresc încă un copil. “Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”, ne-a mai spus în încheiere Anca.

Înainte de a fi căsătorită cu solistul şi compozitorul Adi Sînă, Anca a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher cu care are doi copii, pe David (18 ani) şi Sarah (12 ani), iar apoi cu Adi Sînă i-a făcut pe Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate).

Alte mame «eroine»

2-bd-5-2colluciu-si-copiii-8945151.jpg

anca serea, mame eroine, adi sina, raluca ex angels, nicoleta luciu
Nicoleta Luciu a şocat în 2011 când a adus pe lume tripleţi

Nicoleta Luciu (38 de ani), fosta vedetă de telenovele şi prezentatoare tv, se mândreşte cu cei patru copii pe care îi are cu omul de afaceri Zsolt Csergo cu care s-a mutat de câţiva ani la Miercurea Ciuc. În 2008, fosta vedetă din “Inimă de ţigan” l-a născut pe Zsolt jr, iar în 2011 i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. “Sunt fericită de când am devenit mamă! Mă bucur de ei. Tripleţii au intrat la şcoală şi văd că le place. Fac în continuare sport, schiază, mergem foarte des la munte atât aici, cât şi în Austria. Plus că îi duc şi la fotbal, înot, hochei pentru a nu sta pe tablete şi pe telefoane mobile”, spunea Nicoleta Luciu pentru Click!

2-bd-6-2col-raluca-ciocarlan-89451511.jpg

anca serea, mame eroine, adi sina, raluca ex angels, nicoleta luciu
Fosta solistă de la Angels, mândră de cei 5 copii

Raluca Ciocârlan, fosta componentă a trupei ”Angels”, cu care se afla în topuri la începutul anilor 2000 s-a dedicat vieţii de familie. Solista s-a retras de pe scenă, în urmă cu aproape 15 ani, dar a revenit anul trecut la Cerbul de aur. Şi uite aşa, publicul ei a aflat că solista e căsătorită şi are cinci copii: Serafim (10 ani), Cassian (8 ani), Emilian (4 ani), Maria (6 ani) şi Anastasia, care are un an şi jumătate.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1