Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană: «Am aflat o veste șocantă. M-am speriat puțin»

anca-serea-maternitate-cezariana.jpg

Anca Serea a povestit cum a decurs operația ei de cezariană, prima ei experiență de acest sens
Foto: Instagram

Anca Serea a devenit mămică pentru a șasea oară miercuri, 14 august, după ce a adus-o pe lume pe mezina familiei, o fetiță care a primit numele de Leah-Maria. Cum soția lui Adi Sînă era obișnuită să nască pe cale naturală, așa cum a procedat în cazul celorlalți 5 copiii ai săi, de data aceasta vedeta a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns în sala de nașteri.

Din cauza poziționării micuței ei, Serea nu mai putea face decât cezariană, așa cum medicii i-au explicat. Deși a mărturisit că i-a fost teamă inițial de această procedură, mămica nu a avut de ales așa că s-a înarmat cu mult curaj și s-a consolat cu gândul că în scurt timp își va putea strânge fetița în brațe.

Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană

Si exact așa s-a și întâmplat! Operația de cezariană a decurs bine, iar Anca și-a revenit rapid după intervenție și și-a putut cunoaște și fetița. Proaspăta mămică a povestit în detaliu cum a decurs întregul moment. 

„Nașterea micuței Leah-Maria, bebelușa cu ochii de azur! Iată că a venit pe lume și cea de-a șasea minune a familiei noastre, o fetiță minunată, pe care am așteptat-o cu drag. Nașterea ei nu a fost însă una ușoară, motiv pentru care sunt convinsă ca va fi un copil special. Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs.

adi-sina-fetita.jpg

Adi Sînă este deja fermecat în totalitate de micuța lui și a Ancăi Serea
Foto: Instagram

Deși eram convinsă că voi naște natural și de această dată, destinul a vrut ca lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problemă de sănătate. Atât bebelușa cât și eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urma unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul nașterii, am aflat o veste șocantă: Leah se afla în prezentație pelvină.

M-am speriat puțin, recunosc, că știam cât de cât ce inseamna, respectiv că nu voi mai putea naște natural. Am discutat cu domnul doctor și m-am informat iar lucrurile pareau sa aiba o rezolvare.

A reușit să o intoarcă pe bebeluță în poziție normală pentru a se naște, însă m-a avertizat că este posibil să se mai răsucească până la termen. Miercuri, 14 august, în jurul prânzului am început să simt cum pierd lichid amniotic, însă pentru că la nașterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigură dacă ceea ce simt este ruperea apei.

Așa că pentru siguranță am mers la domnul doctor. Acolo, mi s-a rupt cu siguranță apa, căci am simțit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis ca trebuie să ne grăbim. La ecograf ni s-a confirmat ceea ce bănuiam și ne temeam: micuța se rasucise din nou și se asezase în poziție transversă, și mai dificilă.

Așa că nașterea prin cezariană era obligatorie. Nu pot să neg ca mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, pentru că toate nașterile fuseseră naturale, însa cu ajutorul anesteziei și a mâinilor iscusite ale domnului doctor, nu am simțit aproape nimic. Iar operația a durat 45 de min. Mulțumesc echipei!”, a scris Anca Serea pe contul personal de socializare.

 

Loading...

Citește și