Anca Serea, gravidă a șasea oară, bate orice record. Cât s-a îngrășat până în luna a șaptea

anca-serea-sarcina.jpg

anca serea
Anca Serea este o gravidă norocoasă: nu are retenție de apă și alte probleme

Anca Serea (38 de ani) a intrat în ultimul trimestru de sarcină și se pregătește să-l aducă pe lume, tot pe cale naturală, și pe bebelușul cu numărul șase, fetița care va fi botezată Leeah.

Mămica eroină a showbiz-ului autohton nu s-a îngrășat decât patru kilograme și spune că sarcina decurge în cele mai bune condiții. ”Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană!”, a declarat Anca pentru click.ro.

anca-serea-aniversare-sungate-7-ani-2.jpg

Anca Serea s-a îngrășat doar 4 kg până în luna a șaptea, iar burtica abia se vede

Zilele trecute, Anca a făcut senzație la petrecerea “Sungate Blonde Ambition”, etalându-și burtica aproape insesizabilă într-o salopetă mulată. Chiar dacă mai sunt doar trei luni până când fetița va veni pe lume, Anca Serea și soțul ei, Adrian Sînă, nu se grăbesc cu amenajarea camerei pentru micuță. “Am fost și i-am cumpărat un carucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, ne-a mai declarat Anca.

anca-serea-miramagica-oraselul-copiilor-1_002.jpg

anca serea
Anca Serea, alături de toată familia, la aniversarea micuțului Noah (7 ani)
foto: Instagram

Anca Serea a avut probleme la sarcina cu Moise

Anca Serea nu se teme să aducă pe lume și cel de-al șaselea copil pe cale naturală, asta după ce cu cel de-al cincilea a avut ceva probleme. În cazul micuțului Moise, sarcina a depășit termenul estimat de medici cu aproape o lună. ”Așa e, Moise a venit pe lume mai târzior, am stat patru ore în travaliu, dar a fost un bebeluș sănătos”, a mai spus Anca.

Anca Serea este mamă a cinci copii: pe David (18 ani) și Sarah (12 ani) îi are din relația cu afaceristul Filip Poplingher (care s-a stins din cauza unei boli necrutătoare), iar Noah (6 ani și jumătate), Ava ( 4 ani și jumătate) și Moise (2 ani și jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă.

Citește și:

Anca Serea, gravidă a șasea oară, șochează: “Ne dorim și al șaptelea copil”

Anca Serea, răspuns pentru cei care i-au criticat cea de-a șasea sarcină

Loading...

Citește și